Formula 10.0.6

Formula 10.0.6 blev introduceret til verden i 1933 i Cleveland, Ohio i USA, men har først de seneste år for alvor gjort sit indtog på det danske marked.  

Formula 10.0.6 er en af de første store hudpleje- og skønhedsprodukter i verden og har et bredt produktsortiment som blandt andet består af fugtighedscremer, ansigtsmasker, renseprodukter og pore strips. 


Hvem er Formula 10.0.6?

Formula 10.0.6 blev introduceret til verden i 1933 i Cleveland, Ohio i USA, men har først de seneste år for alvor gjort sit indtog på det danske marked.

Formula 10.0.6 er en af de første store hudpleje- og skønhedsprodukter i verden og har et bredt produktsortiment som blandt andet består af fugtighedscremer, ansigtsmasker, renseprodukter og pore strips. 

Formula 10.0.6 til hele din hudplejerutine 

Hos Mecindo har vi en et stort udvalg af forskellige produkter fra Formula 10.0.6, så du har mulighed for at føre hele din plejerutine ud i livet med Formula 10.0.6 hudplejeprodukter.

 • Formula 10.0.6 Best Face Forward Cleanser er en skummende cleanser der effektivt renser huden for olie og snavs. Cleanseren har en mild eksfolierende effekt på huden og efterlader den ren, velplejet, og med en flot teint.   
 • Formula 10.0.6 Pores Be Pure Mud Mask er en lermaske som renser urenheder og tilstoppede porer i dybden. Lermasken er velegnet til alle hudtyper og efterlader huden velplejet og med en flot, klar teint.   
 • Formula 10.0.6 Picture Perfect Day Moisturizer er en fugtgivende dagcreme som yder let solbeskyttelse med solfaktor 15. Dagcremen udjævner desuden hudtonen og er velegnet som base under makeup.  

Hudpleje mod uren hud

Der kan være mange grunde til at vi får uren hud. Nogle får det i perioder, eksempelvis i puberteten, ved graviditet eller ved menstruation, mens andre døjer med det gennem hele deres voksenliv.

Formula 10.0.6 har et udvalg af produkter rettet specifikt mod forebyggelse og behandling af uren hud og hudorme.

 • Formula 10.0.6 Rescue Me Blemish Care er en effektiv gel til lokal behandling af urenheder i huden. Gelen trænger dybt ind i porerne, hvor den udtørrer urenheder og forebygger fremkomsten af nye. Formula 10.0.6 Rescue Me Blemish Care er især velegnet til personer med uren og fedtet hud eller personer som oplever periodevis udbrud af uren hud. 
 • Formula 10.0.6 Down To The Pore er pore strips der nemt og hurtigt fjerner snavs dybt i porerne, hudorme, og overskydende olie fra huden. Pore strips’ene efterlader huden ren og med en frisk, klar teint. 
 • Formula 10.0.6 Three Times Sublime er et praktisk 3-i-1 produkt, der kan bruges som ansigtsvask, lermaske og eksfoliering. Formula 10.0.6 Three Times Sublime renser effektivt porerne og fjerner overflødig olie, hudorme og urenheder hvilket efterlader huden ren, blødgjort og opfrisket. 

Hvad kan jeg selv gøre mod uren hud?

Uren hud kan skyldes en lang række faktorer, hvorfor behandlingen ofte er vidt forskellig. Der er dog en række ting du kan gøre for at mindske, forebygge og i nogle tilfælde endda helt undgå uren hud:

 • Skyl med koldt vand efter hvert bad. Koldt vand får blodkarrene under huden til at trække sig sammen, så irritationen og inflammationen mindskes.  
 • Kost og motion er vigtigt, når du vil bekæmpe uren hud. Skær derfor ned på sukker og kulhydrater fra eksempelvis brød og pasta. Spis gerne mange grønsager, da grønsager renser dit blod for de toksiner, som forårsager uren hud.  
 • Find en god ansigtscreme som giver fugt og ikke udtørrer din hud. Når huden er meget tør, kan den revne og give anledning til yderligere irritation som kan resultere i urenheder. Formula 10.0.6 Seriously Shine Free Moisturizer er en oliefri fugtighedscreme som fjerner overskydende talg og efterlader huden fugtgivet med et flot, mat finish.   
 • Vand er med til at fugte din hud, så den ikke dehydrerer, og hjælper med at holde huden sund og frisk. Det anbefales at drikke 2L væske dagligt. 
 • Undgå at presse bumser ud. Hvis du klemmer dine bumser ud øger du risikoen for betændelse og ardannelse.  
 • Vask dit ansigt med mild rens 2-3 gange om dagen. Lider du meget af fedtet hud, bør du vaske dit ansigt flere gange om dagen med lunkent vand. Undgå at bruge for varmt vand, da det kan udtørre huden og dermed forværre urenhederne. Formula 10.0.6 So Totally Clean Deep Pore Cleanser er en 2-i-1 rens og toner som fjerner fedt og urenheder fra huden. Cleanseren renser porerne i dybden og er især velegnet til fedtet og uren hud.  
Læs mere Skjul