Floradix Kräuterblut

Få dækket dit jern eller magnesium behov på en nem og smagfuld måde. Med Floradix Kräuterblut flydende kosttilskud, får du din daglige dosis jern der bidrager til vigtige funktioner i kroppen. Læs mere om Kräuterblut her på siden, og bliv klogere på hvad kosttilskuddet er sammensat af.Hvad er Floradix Kräuterblut?

Floradix er navnet på et af de mest kendte brands indenfor naturlige kosttilskud. Produkterne indenfor dette mærke inkluderer blandt andet det utroligt populære Floradix Kräuterblut Urte-Jern Mikstur såvel som mange andre typer af kosttilskud.
Floradix produceres af den tyske producent Salus-Haus, som fra dets hovedkontor i Bayern i over 90 år har været kendt for deres produktion af produkter indenfor sundhedsindustrien.

Salus-Haus har altid været fokuseret på at holde ingredienserne så naturlige som muligt, hvilket også skinner igennem i Floradix produktserien, som er baseret på mange naturligt udledte vitaminer og mineraler. Salus-Haus bidrager aktivt til at mindske deres aftryk på miljøet ved bl.a. at benytte genbrugelig indpakning af deres produkter. Desuden benyttes der udelukkende vandkraft fra en naturlig kilde der løber igennem Salus-Haus' fabrik i Bayern.

Kräuterblut som kosttilskud

Fælles for alle Floradix kosttilskud er at de alle er baseret på en flydende opløsning udledt fra en hemmelig kombination af urter som giver produkterne en helt unik smag. Mængderne af urterne holder de især for sig selv, men hvilke frugter og urter der bl.a. er anvendt, kan du se her:

 • Rød drue
 • Solbær
 • Brombær
 • Pære
 • Kirsebær
 • Appelsin
 • Rødbede
 • Brændenælde
 • Spinat
 • Kvikgræs
Floradix kosttilskud er alle flydende (med enkelte undtagelser) da producenten bag, Salus-Haus, har erkendt fordelen i at levere de vigtige næringsstoffer i en allerede opløst tilstand direkte til kroppen. Dette resulterer i en overlegen absorption af næringsstoffer ift. typiske kosttilskud baseret på tabletter.
Kräuterblut indeholder jern og vitaminer, samt en blanding af forskellige urter. Især jern får mange kvinder ikke nok af, og derfor oplever de ofte symptomer som træthed og svimmelhed. Jern bidrager til:

 • at mindske træthed og udmattelse
 • en normal kognitiv funktion
 • et normalt energistofskifte
 • en normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin
 • en normal ilttransport i kroppen
 • immunsystemets normale funktion

Derudover består Kräuterblut også af B6-vitamin og B12-vitamin der bidrager til en normal dannelse af røde blodlegemer, og C-vitaminer der bidrager til optagelsen af jern i kosten – herunder kosttilskud. 
Hvis du er i tvivl om du skal prøve Kräuterblut, så læs lige alle de mange fordele der er ved kosttilskuddet her:

 • Kräuterblut indeholder jernglukonat der er letoptageligt for kroppen
 • Kräuterblut indeholder naturlige urteekstrakter
 • Kräuterblut er nem at indtage da det er flydende
 • Kräuterblut har en dejlig frisk smag
 • Kräuterblut indeholder hverken farvestoffer eller alkohol
 • Kräuterblut er vegetarisk – det indeholder honning som sødemiddel

Du kan vælge mellem Kräuterblut med jern eller Kräuterblut med magnesium. Ligesom jern bidrager magnesium også til at mindske træthed og udmattelse, samt en normal muskelfunktion.
Begge varianter findes i henholdsvis 250 milliliter og 500 milliliter. Der medfølger en målekapsel så det er nemt at dosere, og du får hverken for lidt eller for meget. På Mecindo.dk er den mest solgte variant Floradix Kräuterblut Urte-Jern Mikstur 500 ml.
Sidst men ikke mindst finder du også Kräuterblut med jern i form af tabletter. Tabletterne er et vegetabilsk kosttilskud og indeholde de samme urter, vitaminer og mineraler som Kräuterblut i flydende form. 

Hvorfor tage jern?

Jern er et grundstof som alle organismer har behov for. I menneskekroppen findes 2/3 af jernet i blod og muskler. En voksen person indeholder ca. 30-40 mg jern pr. kilo legemsvægt – altså 3-4 gram i hele kroppen. Jern udskilles kun fra kroppen gennem blodtab, og derfor er kvinder ofte i jernunderskud da de i den fødedygtige alder bløder en gang månedligt. Af den grund er det også derfor, at kvinder i denne målgruppe skal huske at indtage nok jern – og her er Kräuterblut et fantastisk valg. 

Symptomer på jernmangel er træthed, muskelsvaghed og hyppigere infektioner. Især træthed er et af de mest kendte symptomer. Decideret jernunderskud udvikles først efter en længere periode med jernunderskud. 
Årsagen til bl.a. træthed er, at jern som tidligere nævn bidrager til transporten af ilt i kroppen. Når ilten ikke transporteres optimalt, oplever vi at blive trætte og uoplagte.
De eneste der ikke behøver tage jern, er de personer der har den arvelige sygdom, hæmokromatose. Ved hæmokromatose er jernoptagelsen utroligt høj, og derfor er indtagelse af ekstra jern ikke nødvendigt.

Hvordan skal du tage Kräuterblut? 

Kräuterblut tages én gang dagligt – børn fra 6-12 år anbefales at tage 10 ml. dagligt, børn fra 2-5 år anbefales en daglig dosis på 5 ml. Voksne anbefales derimod en daglig dosis på 20 ml. 
Vælger du Kräuterblut i tabletform, er den daglige dosis for voksne og børn over 12 år én tablet to gange dagligt. Børn fra 3-12 år anbefales at tage én tablet dagligt.

Tag gerne din daglige dosis en halv time før eller efter din morgenmad eller din aftensmad. Det er her Kräuterblut virker bedst. Omryst altid flasken inden brug så urter, vitaminer og mineraler blandes grundigt inden indtagelse.
Gravide, ammende og børn bør kun indtage Floradix Kräuterblut efter aftale med læge eller sundhedsplejerske. 

Bivirkninger ved kräuterblut

Uanset hvilket jerntilskud du tager, kan du opleve at få hård mave, blive oppustet og lignende. Disse bivirkninger plejer at aftage. Hvis ikke du oplever bedring bør du stoppe brugen af kosttilskuddet eller kontakte din læge.
Du kan altid læse mere om anvendelse og hvilke bivirkninger der måtte opstå, i indlægssedlen som du finder sammen med produktet. Det er altid en god idé at læse indlægssedlen inden du begynder at tage et kosttilskud, og evt. gemme den.

Køb kräuterblut på Mecindo.dk

På mecindo.dk finder du Floradix Kräuterblut med jern og magnesium. Vælg den variant og størrelse der passer til dig og dit behov. Du kan bestille online i dag og få dine varer leveret allerede inden for 2-4 hverdage. Skulle du have spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon.

Læs mere Skjul