Floradix Kräuterblut

Floradix Kräuterblut

Floradix er navnet på et af de mest kendte brands indenfor naturlige kosttilskud.

Produkterne indenfor dette mærke inkludere blandt andet det urtoligt populære Floradix Kräuterblut Urte-Jern Mikstur såvel som mange andre typer af kosttilskud.


Læs mere Skjul

God absorptionsevne

Fælles for alle Floradix kosttilskud er at de alle er baseret på en flydende opløsning udledt fra en hemmelig kombination af urter som giver produkterne en helt unik smag.

Floradix kosttilskud er alle flydende da producenten bag, Salus-Haus, har erkendt fordelen i at levere de vigtige næringsstoffer i en allerede opløst tilstand direkte til kroppen.

Dette resultere i en overlegen absorption af næringsstoffer ift. typiske kosttilskud baseret på tabletter.

Mere end 90 års erfaring:

Floradix producere af den tyske producent Salus-Haus, som fra dets hovedkontor i Bayern i over 90 år har været kendt for deres produktion af produkter indenfor sundhedsindustrien.

Salus-Haus har altid været fokuseret på at holde ingredienserne så naturlige som muligt, hvilket også skinner igennem i Floradix produkt serien, som er baseret på mange naturligt udledte vitaminer og mineraler.

Miljøet kommer i første række

Salus-Haus bidrager aktivt til at mindske deres aftryk på miljøet ved bl.a. at benytte genbrugelig indpakning af deres produkter. Endvidere så benyttes der udelukkende vandkraft fra en naturlig kilde der løber igennem Salus-Haus' fabrik i Bayern.


Læs mere Skjul