2 Fifty Shades of Grey Sexlegetøj | Køb Fifty Shades of Grey Sexlegetøj hos mecindo.dk

Viser 1 til 24

Fifty Shades of Grey

Her på siden finder du den stilfulde og erotiske Fifty Shades of Grey kollektion af sexlegetøj.

Produktseriens design og udvalg af produkter er skabt med inspiration fra det fascinerende bondageunivers i filmen Fifty Shades of Grey, der er blevet set af over 100 millioner mænd og kvinder.

Filmen er baseret på verdens mest solgte romanserie Fifty Shades of Grey af forfatteren E. L. James. Forfatteren har selv været med til at udvikle produktserien for at sikre, at den afspejler filmens eksklusive stil. 

Vær hovedpersonen fra Fifty Shades of Grey universet

Formålet med Fifty Shades of Grey sexlegetøj er at give mænd og kvinder over hele verden en unik mulighed for selv at opleve og afprøve filmens eksperimenterende og erotiske lege. I produktserien Fifty Shades of Grey sexlegetøj finder man blandt andet et begynder bondage kit, der giver rig mulighed for at pifte sexlivet op i bedste og mest luksuriøse Fifty Shades of Grey stil. Alle produkterne er holdt i de stilrene farver sort og sølvgrå og taler til den kvalitetsbevidste forbruger, der ønsker at opleve bondageuniverset på en luksuriøs og eksklusiv måde. 

Gennemført eksklusiv stil i produkter og indpakning

Fifty Shades of Grey sexlegetøjet har en smuk og diskret indpakning. Når man køber sexlegetøjet fra serien, får man en luksuriøs opbevaringstaske med i købet. Som en ekstra service er hvert køb af sexlegetøjet også suppleret med anbefalinger til brug. Eftersom sexlegetøjet også byder nybegyndere velkomne, er der også en medfølgende vejledning i, hvordan man kan introducere de forskellige ting til og i parforholdet.