Fetish

En seksuel fetish kan være mange ting, men de fleste forbinder nok en seksuel fetish med en form for bondage. Hos Mecindo finder I et godt udvalg af fetish legetøj, som I kan bruge til sjove sexlege, pirrende stunder og både til manden og til kvinden alt efter hvad I tænder på. En pisk, en lineal, et slips eller et helt sæt af pirrende bondage legetøj - går din fetish i retning af bondage og smæk, så kan du finde varerne online hos Mecindo, og få dem leveret hurtigt og neutralt.


Viser 1 til 19 af 19 (1 sider)

Fetish

Leg sjove bindelege, når I skal være sammen på den ekstra frække facon

Er det bindelege, der er jeres fetish, så kan I både finde ruller med bred tape, reb og f.eks. håndjern, der rent faktisk er fremstillet som fetish legetøj, og derfor har en bred manchet, så de er behagelige at have på. I kan også købe et helt Fifty Shades of Grey bondage kit, sådan at I får forskellige ting hjem, som I kan bruge til jeres sexlege. I kan sågar købe etMr. Grey sølvslips, som kan bruges til endnu flere, frække bindelege til glæde for jer begge. 

Fetish sexlegetøj til frække, finurlige sexlege

Forskellige masker og blindfolds er også på lager. Måske vil du skjule dit ansigt under en halvmaske, eller måske ønsker du en total blindfold på din partner, sådan at du kan pirre og ophidse hende eller ham uden at de ved, hvad der sker omkring dem. Det er der mange, der finder utroligt ophidsende. 

Hurtig levering af fetish sexlegetøj

Når du afgiver din bestilling hos Mecindo, pakker vi din ordre og sender den så hurtigt som muligt. Alle varer pakkes i neutral emballage, så du kan roligt bestille dine varer hos Mecindo og være sikker på, at de leveres neutralt.