Femarelle

Femarelle

Er du kommet i overgangsalderen og får du hedeture, svedeture eller humørsvingninger? Så skal du prøve Femarelle. Vælg den Femarelle variant der passer til din alder, og lindre effektivt symptomerne der kommer i forbindelse med overgangsalderen. Læs mere nederst på siden og køb online allerede i dag.


Hvad er Femarelle?

Femarelle er et kosttilskud der findes i tre varianter, tilpasset til tre aldre i forbindelse med overgangsalderen. Kosttilskuddene er udviklet til kvinder og indeholder hovedingrediensen, DT56a – en patenteret og gennemprøvet ingrediens. 

Grunden til at kosttilskuddene er til kvinder fra 40årsalderen skyldes, at det er her de fleste begynder at opleve symptomer på overgangsalderen. Overgangsalderen er helt naturlig, men symptomerne der følger med, kan være uhensigtsmæssige i mange situationer, og hvorfor ikke dæmpe symptomerne helt naturligt? 

Det er kort sagt dét som Femarelle kan – helt uden bivirkninger.

Femarelle er solgt i millionvis gennem de seneste 16 år, og er helt fri for hormoner. 


Hvad er overgangsalderen?

Som sagt er overgangsalderen helt naturlig og rammer kvinder i 45-50årsalderen. Overgangsalderen er perioden der finder sted omkring en kvindes sidste menstruation, hvor kvindens østrogenproduktion falder, hvilket medfører forskelle symptomer. Nogle kvinder mærker overgangsalderen i høj grad, mens andre slipper billigere. Dog oplever de fleste at blive påvirket af 1-2 symptomer. 

De symptomer der kommer i forbindelse med overgangsalderen er:

  • Uregelmæssige blødninger (inden det stopper helt)
  • Hedeture med øget svedproduktion
  • Tørre slimhinder bl.a. i underlivet
  • Irritabilitet og humørsvingninger


Senere kan symptomerne være:

  • Knogleskørhed
  • Øget antal af infektioner i skede og blære
  • Dårligere bevægelighed i knogler, led og muskler


Overgangsalderen kaldes også for klimakteriet og udeblivelsen af menstruationen kaldes menopause. I Danmark er gennemsnitsalderen 52 år for kvinder der går i overgangsalderen. Når overgangsalderen rammer, stopper æggestokkene med at producere hormonerne østrogen og progesteron. 

Østrogen er f.eks. med til at vedligeholde knoglerne, og derfor sker det, at nogle kvinder oplever at få skøre knogler – altså knogleskørhed, også kaldet osteoporose. Det er også når hormonerne mindskes, at huden får flere rynker da niveauet af collagen falder betydeligt. 

Efter overgangsalderen kan kroppen fortsat være påvirket af overgangsalderen, hvilket kan resultere i tørre slimhinder, infektioner og påvirkning af knoglerne. 

Herunder kan du læse forskellen på de forskellige Femarelle kosttilskud, og blive klogere på, hvad de kan bidrage til i forbindelse med din overgangsalder – både under og efter. 


Femarelle: 40+, 50+ og 60+

Overgangsalderen ændrer sig en smule alt efter alderen, og det er netop derfor du finder tre forskellige Femarelle kosttilskud. Overgangsalderens symptomer er forskellige alt efter om du er i 40’erne, 50’erne eller 60’erne og du bør derfor vælge det Femarelle kosttilskud der er udviklet til lige netop din alder.

Alle kosttilskuddene indeholder Femarelles patenterede ingrediens, DT56a, men derudover også vitaminer og hørfrøekstrakt. Læs om forskellen på kosttilskuddene herunder:


Femarelle Rejuvenate 40+

Femarelle til kvinder på 40+ indeholder DT56a, B2-vitamin, biotin og hørfrøekstrakt. Kosttilskuddet er velegnet til kvinder der oplever symptomer som humørsvingninger, manglende energi og en dårlig søvn.

B2-vitaminet bidrager bl.a. til et normalt energistofskifte, vedligeholde normale slimhinder, vedligeholde en normal hud og mindske træthed og udmattelse.  

Biotin bidrager bl.a. til en normal psykologisk funktion og normale slimhinder. Hørfrøekstrakt er rig på naturlige omega-fedtsyrer og fungerer som en antioxidant.  


Femarelle Recharge 50+

Er du 50+, er det Femarelle 50+ du skal vælge. Femarelle Recharge behandler symptomer som hedeture, øget svedproduktion, manglende energi, dårlig søvn og nedsat sexlyst. Bivirkninger mange oplever i forbindelse med overgangsalderen. 

Femarelle Recharge indeholder DT56a, B6-vitamin samt hørfrøekstrakt. B6-vitamin bidrager bl.a. til et normalt energistofskifte, en normal psykologisk funktion, at mindske træthed og til at regulere hormonaktiviteten. 


Femarelle Unstoppable 60+

Femarelle Unstoppable er til kvinder på 60+. I denne alder er de værste gener i forbindelse med overgangsalderen ovre, men symptomer som skøre knogler, tørre slimhinder, dårlig søvn og lavt energiniveau kan fortsætte. Oplever du nogle af disse symptomer kan du med fordel gøre brug af Femarelle Unstoppable. 

Femarelle til 60+ indeholder både DT56a, B2-vitamin og D-vitamin. B2-vitamin (riboflavin) der bl.a. bidrager til et normalt energistofskifte samt at vedligeholde normale slimhinder. D-vitamin bidrager bl.a. til at vedligeholde normale knogler. 


Hvordan virker Femarelle?

De tre varianter af Femarelle indeholder forskellige vitaminer, men de har til fælles, at de alle stimulerer kroppens østrogenreceptorer. Du kan bruge Femarelle fra du er gået i overgangsalderen og resten af dit liv. Der er ingen kendte bivirkninger ved kosttilskuddet, men tager du andet medicin, kan du med fordel rådføre dig med din læge først. 

Ifølge Femarelle, oplever 75 % af kvinderne at Femarelle virker inden for de første fire uger. De resterende oplever en effekt snarest efter den første måned. 

Vær opmærksom på, at du ikke bør tage Femarelle hvis du har allergi overfor jordnødder eller soja. Er du vegetar eller veganer, kan du skille kapslen ad og drysse indholdet ud over din morgenmad som f.eks. yoghurt. 


Køb Femarelle på mecindo.dk

Vi håber du er blevet klogere på hvad Femarelle er, samt hvad kosttilskuddet kan bidrage til når du er kommet i overgangsalderen, eller når du oplever kendetegn efter overgangsalderen, er slut. Hvorfor lade humørsvingninger, hedeture eller dårlig søvn påvirke dig, når du med et hormonfrit kosttilskud kan lindre symptomerne effektivt?

Vælg den variant af Femarelle der passer til dig og din alder, og oplev hvordan overgangsalderen bliver nemmere at komme igennem. Er du 40+ skal du vælge Femarelle Rejuvenate, Femarelle Recharge hvis du er 50+ og Femarelle Unstoppable hvis du er 60+. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 


Læs mere Skjul