Fedtprocentmålere

Til fedtprocentmåling og BMI beregning.

Når man måler sin fedtprocent, måler man i virkeligheden hvor stor en del af ens krop, der består af fedt. Ens fedtprocent siger i princippet mere om, om man er overvægtig end vægten gør, og mange kan godt lide at have styr på deres fedtprocent. 

Fedtprocentmåling foretager du med en fedtprocentmåler. Der findes flere slags fedtmålere, og hvilken fedtmåler, du foretrækker at bruge, er nok en smagssag. Kvinders fedtprocent bør ligge mellem 20 og 30 % mænds mellem 10 og 20 %. 

Dette afhænger dog også af alder mv., men tallene er en god indikator for, hvad fedtprocenten bør ligge på. 

Læs mere Skjul

Hvilken fedtprocentmåler skal du bruge?

Hos Mecindo forhandler vi både en digital fedtmåler, som du kan holde i hånden, samt badevægte med fedtprocentmåler - metoden hedder bioelektrisk impedansmåling. 

En digital fedtmåler, som du holder i hænderne, er nem at bruge; den udsender en smule strøm, som løber igennem din krop, strømmen kan ikke mærkes, da den er meget svag, men den er en glimrende fedtprocentmåler.

 En badevægt, som f.eks. en Omron BF214 Fedtprocentmåler og Vægt, måler ligeledes din fedtprocent ved at sende strøm igennem din krop. Du stiller dig simpelthen op på vægten på bare tæer, og så sørger elektronikken for at udregne din fedtprocent.

Gemmes data og kan vægten huske?

De digitale fedtprocentmålere gemmer dine data og resultaterne fra dine målinger, sådan at du kan holde øje med udviklingen, hvad enten du ønsker at din fedtprocent skal stige eller falde.  Husk, at du får 2-4 hverdages levering og 14 dages returret når du handler hos Medicin.dk. Du kan læse mere under levering og returnering.