Equazen Chews

Fiskeolie i tyggekapsler med omega-3 og 6 fedtsyrer

800/200  mg
180 Kapsler
358,95 kr
På lager | Levering 1-2 dage
Se forsendelsesomkostninger
Bemærk: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Beskrivelse

Equazen Chews er tyggetabletter med et højt indhold af omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA.

Equazen fiskeolie stammer fra en bæredygtig kilde af sardiner og ansjoser, som er en ideel kilde, da de indeholder en større koncentration af fedtsyren DPA, såvel som en lavere mængde af tungmetaller, end større fisk.

Equazen Chews indeholder også kæmpenatlysolie som er en naturlig kilde til Omega-6 fedtsyre (GLA). 

Equazen Chews har en dejlig forfriskende smag af jordbær, og er derfor velegnet til børn og andre der foretrækker ikke at sluge kapsler.

Daglig dosis:

Voksne og børn fra 3 år:2 kapsler dagligt. For at opnå det bedste resultat anbefales det, at starte med 2 kapsler 3 gange dagligt i 12 uger. Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler dagligt.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Indtages i forbindelse med et måltid. Til mindre børn anbefales det, at olien presses ud af kapslen eller at anvende Equazen flydende. Hvis du indtager nogen form for medicin så kontakt din læge før du starter på dette kosttilskud. Kapslen er fremstillet af oksegelatine. Der er certifikat på, at kødet er halal- og kosherslagtet.

Opbevaring:

Opbevares tørt, køligt og mørkt. Opbevares bedst i køleskab efter åbning.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Indhold2-6 kapsler% RI (Referenceindtag)
Vitamin E (mg)3,6-1130-92
Fiskeolie (mg)813-2439
- heraf EPA omega-3 (mg)186-558
- heraf DHA omega-3 (mg)58-174
Kæmpenatlysolie (mg)200-600
- heraf GLA omega-6 (mg)20-60


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Skriv en anmeldelse
Equazen Chews

Captcha
Captcha