Spar
15%

Equazen Chews

Omega-3 i tyggekapsler med jordbærsmag

800/200  mg
60 Kapsler
Vejl. Pris 189 kr 159,95 kr
Tidsbegrænset tilbud
Spar 29,05 kr

Kun 1 dag tilbage
På lager | Levering 1-2 dage
Se forsendelsesomkostninger
Bemærk: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Beskrivelse

Equazen Chews er tyggetabletter med et højt indhold af omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA. 

Equazen fiskeolie stammer fra en bæredygtig kilde af sardiner og ansjoser, som er en ideel kilde, da de indeholder en større koncentration af fedtsyren DPA, såvel som en lavere mængde af tungmetaller, end større fisk. 

Equazen Chews indeholder også kæmpenatlysolie som er en naturlig kilde til Omega-6 fedtsyre (GLA). Equazen Chews har en dejlig forfriskende smag af jordbær og er derfor velegnet til personer, der foretrækker ikke at sluge kapsler.

Daglig dosis:

Voksne og børn fra 3 år: 2 kapsler (kan tygges) dagligt. Startdosis: For at opnå det bedste resultat anbefales det, at starte med 2 kapsler 3 gange dagligt i 12 uger. Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler daglig.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Indtages i forbindelse med et måltid. Kapselskallen kan også skæres op og olien presses ud på en teske. Indeholder sødestof. Hvis du indtager nogen form for medicin så kontakt din læge før du starter på dette kosttilskud.

Opbevaring:

Tørt, mørkt og køligt. Opbevares bedst i køleskab efter åbning.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Indhold2-6 kapsler% RI (Referenceindtag)
Vitamin E (mg)3,6-1130-92
Fiskeolie (mg)813-2439
- heraf EPA (mg)186-558
- heraf DHA (mg)58-174
Kæmpenatlysolie (mg)200-600
- heraf GLA (mg)20-60


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Skriv en anmeldelse
Equazen Chews

Captcha
Captcha