2 Exorex - produkter til behandling af psoriasis - Mecindo.dk

Exorex

Exorex består af en række af håndkøbsprodukter til håndtering af psoriasis. Serien er formuleret til at fungere sammen ved at man benytter alle 3 produkter i serien. Exorex serien mod psoriasis består af de følgende 3 produkter:

Er Exorex lotion klinisk dokumenteret?

Ja Exorex Lotion er blevet påvist i kliniske forsøg at kunne forbedre tegn og symptomer på mild til moderat psoriasis, samt eksem og andre hudsygdomme.

Hvad er fordelene ved Exorex lotion? Det har en mindre stærk lugt end mange konventionelle stenkulstjære produkter. Det er meget let at bruge og med omhu, kan endog anvendes til ansigt. Den er velegnet til patienter i alle aldre, og kan fortyndes om nødvendigt til at passe til kravene i de enkelte patienter. Det forårsager ikke udtynding af hudlag ramt af patientens psoriasis

Exorex Creme bør anvendes efter behandling med Exorex Lotion, ideelt set 2 eller 3 gange om dagen og masseres blidt ind i huden, indtil det forsvinder. Cremen kan anvendes i mellem anvendelser af Exorex Lotion til at reducere kløe og irritation, opretholde hudens fugt og bidrage til at fjerne døde hudceller.

Exorex hår og body shampoo er blevet omhyggeligt udviklet til at være skånsom ved sart hud, der er blevet ramt af psoriasis, både på kroppen og i hovedbunden. Som med enhver anden shampoo, kan den bruges om morgene eller om aftenen efter hvad du selv foretrækker.