2 Eucerin | Mild og allergivenlig hudplejeserie | Køb hos - Mecindo.dk

Eucerin


Viser 1 til 24

Eucerin

Eucerin® - Mere end 100 års erfaring med hudpleje

Siden Eucerin lancerede deres første produkt, blot kaldt Eucerin, har virksomheden været kendt for deres innovative hudpleje produkter som udvikles særligt til at løse og forebygge en lang række hudproblemer som akne, eksem og hypersensitiv hud.

Deres høje grad af videnskablighed i deres tilgang til produktudvikling og testning har ført til at Eucerin i dag anbefales af en lang række dermatologer og ligeså indgår som en fast del af mange apotekers hudpleje sortiment.

Den bedste pleje på det rigtige tidspunkt

Her på siden finder du et udvalg af Eucerin produkter fra flere forskellige produkt kategorier. Vi fører blandt andet Dermo Purifyer serien som er udviklet særligt til uren og/eller akne plaget hud.

Dermo Purifyer serien er udviklet med en særligt kombination af ingredienser som søger at modvirke 4 typiske hudproblemer der opstår ved akne plaget hud:

  • Hyperkeratose ( Manglede evne i huden til at udstede døde hudceller)
  • Seborrhea ( Øget produktion af sebum fra hudens talgkirtler som kan føre til stoppede porer)
  • Hæmmer væksten af akne-fremkaldende bakterier
  • Modvirker inflammation i huden.

Huden er kroppens største organ. Derfor er det vigtigt at tage sig godt af den, da den er nøgleordet for vores generelle sundhed og velbefindende.

Bekæmp tør hud

Hvis du lider af tør eller meget tør hud er Eucerin Dagcreme med 5% Urea, en ideel creme at bruge. Den binder fugten til huden så den ikke sprækker og opretholder hudens hydrering.

Den bedste pleje

Eucerins hudpleje produkter kan kun købes gennem apoteker, hvilket er grunden til at du kan finde dem hos Mecindo. Cremerne er særligt udviklet til tør og følsom hud i samarbejde med dermatologer, for at sikre at huden får den bedste pleje. Produkterne efterlader huden hydreret, der lindrer irritation og kløe.