Eucerin

Mere end 100 års erfaring med hudpleje.

Siden Eucerin lancerede deres første produkt, blot kaldt Eucerin, har virksomheden været kendt for deres innovative hudpleje produkter som udvikles særligt til at løse og forebygge en lang række hudproblemer som akne, eksem og hypersensitiv hud.

 


Den bedste pleje på det rigtige tidspunkt

Eucerins høje grad af videnskablighed i deres tilgang til produktudvikling og testning har ført til at Eucerin i dag anbefales af en lang række dermatologer og ligeså indgår som en fast del af manges hudpleje sortiment.

Her på siden finder du et udvalg af Eucerin produkter fra flere forskellige produkt kategorier. Vi fører blandt andet Dermo Purifyer serien som er udviklet særligt til uren og/eller akne plaget hud.

 

Eucerin mod tør hud

Cremerne er særligt udviklet til tør hud i samarbejde med dermatologer, for at sikre at huden får den bedste pleje. Produkterne efterlader huden hydreret, der lindrer irritation og kløe.

 

Historien bag Eucerin

Eucerins succes er et resultat af dets innovative tilgang til at kombinere ældgamle, gennemprøvede teknikker med moderne forskning.

Forskningen i hudpleje hos Eucerin er kraftig inspireret af den tyske farmakolog Paul C. Beiersdorf som grundlagde Beiersdorf virksomheden i slutningen af 1800 tallet efter han fik patent på en særlig innovativ type bandage.

Beiersdorfs innovative tilgang blev kombineret med Eucerins banebrydende forskning hvorved grundstenene for det nu yderst populære brand blev lagt.

Med dets velvoksne sortiment der er velegnet til en lang række hududfordringer og hudlidelser fortsættet Eucerin med at være blandt de absolut førende indenfor produktionen af effektive og sikre hudplejeprodukter.

 

Tankegangen hos Eucerin

Som et mærke der er både godkendt og anbefaler af hudlæger er det vigtigt for Eucerin at den videnskabelige forskning bag produkterne er helt i top.

Eucerin er dedikeret til at sikre, at alle deres produkter behandler de lidelser de er rettet imod på årsags-niveau i stedet for blot at dække/lindre selve symptomerne.

At reparere og vedligeholde sund hud virker til at være et gennemgribende tema for Eucerins store udvalg af hudplejeprodukter.

En kombination af klinisk validerede ingredienser og mange årtiers erfaring med at behandle hudproblemer har med rette placeret Eucerin som et af de absolut mest foretrukne medicinske hudpleje brands hos både forbrugere og specialister over hele verden.

 

Vores udvalg af dermokosmetiske produkter fra Eucerin

Vi er ganske glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg af Eucerin produkter her på siden. Eucerins brede sortiment sikrer at du i vores sortiment kan finde et produkt der kan hjælpe ved langt de fleste former for hudlidelser.

Samtidigt er vi utroligt glade for den høje grad af faglighed og videnskablig forskning som gennemsyrer produktionen og udviklingen af produkter hos Eucerin.

 

Vores udvalg af produkter fra Eucerin er velegnet til langt de fleste hudtyper som:

  • Tør hud 
  • Børnehud
  • Kløende/solskoldet hud 
  • Rød og irriteret hud 

I vores udvalg af populære produkter fra Eucerin finder du blandt andet: