Estelle & Thild

Estelle & Thilde skaber skønne, milde og naturlige hudplejeprodukter til mor og barn. Flere af ingredienserne er økologiske og så er syntetiske ingredienser udeladt. Giv dit barn de bedste betingelser for at få en sund, velplejet og glad hud. Læs mere om Estelle & Thilde nederst på siden.


Hvad er Estelle & Thild?

Estelle & Thilde er et svensk brand inden for hudpleje og blev etableret i 2007. Baggrunden for brandet er, at det ikke bør være nødvendigt at plejeprodukter indeholder mange forskellige syntetiske eller skadelige stoffer. I stedet bør produkterne være rene, skånsomme og stadig effektive – lige præcis som Estelle & Thilde er det.


Hudpleje med Estelle & Thild

Når du vælger et plejeprodukt fra Estelle & Thilde, får du et Ecocert certificeret økologisk produkt af høj kvalitet. Ecocert kontrollerer løbende hele produktionen hos Estelle & Thilde – lige fra ingrediens til færdigt produkt. Ved at Estelle & Thilde er certificeret af Ecocert, er du garanteret et produkt med minimum 95 % økologiske planteekstrakter og minimum 95 % ingredienser af naturlig oprindelse.

Produkterne er baseret på rene, bioaktive ingredienser som både er skånsomme, effektive og giver et synligt resultat. 

I sortimentet af Estelle & Thilde plejeprodukter finder du både:

 • Shampoo
 • Bodywash
 • Dagcreme
 • Kropsolier
 • Ansigtsrens
 • Hudpleje til baby
 • Serum

Udvalget af Estelle & Thilde produkter på mecindo.dk henvender sig primært til babyer, men vi forhandler også et lækkert udvalg af produkter til den miljø- og kvalitetsbevidste kvinde. 


Skånsom pleje af baby med Estelle & Thilde

Din baby har meget sart hud og skal først vænne sig til alle de udefrakommende påvirkninger, som det vil møde gennem livet. Som en del af babyplejen, skal baby i bad og huden skal plejes, så snavs og sved ikke irriterer huden. Med plejeprodukterne fra Estelle & Thilde, får du nogle utroligt skånsomme og milde produkter. Uanset hvilket Estelle & Thilde babyplejeprodukt du vælger, er det med økologiske ingredienser og fugter, plejer og blødgør huden. Huden beskyttes optimalt og kan desuden bruges til lidt større børn også.

Til badet er den skånsomme kropssæbe, Biocare Baby Body Wash, med økologisk aloe vera, et fantastisk produkt. Kropssæben understøtter hudens naturlige fugtbalance. Numsen hos baby kan til tider blive rød og derfor finder du selvfølgelig også en Baby S.O.S Diaper Cream (blecreme) fra Estelle & Thilde. S.O.S cremen beskytter den sensitive hud som er blevet rød og irriteret. De økologiske ingredienser som bl.a. mandelolie, blødgør og fugter huden intensivt. Bivoks lægger en beskyttende hinde på huden som holder snavs og fugt fra f.eks. urin.


Populære Estelle & Thild produkter

De mest populære produkter fra Estelle & Thilde er:

 • Biocare Baby Pregnancy Oil
  En skøn olie der hjælper huden godt gennem kroppens forandringer ved en graviditet. Med naturlige olier styrkes hudens elasticitet samtidig med den plejes. Olien er til den gravide kvinde, som med fordel kan påføre olien på maveskindet.
 • Biocalm Soothing Eye Balm
  En fugtgivende øjencreme der beroliger, fugter og lindrer irriteret hud omkring øjnene. Reducer trætte øjne, mørke rander og fine linjer.
 • Baby Mild Shampoo
  En skånsom shampoo specielt udviklet til børns hud og hår. Shampooen indeholder bl.a. aloe vera der virker lindrende på irriteret hovedbund.


Køb Estelle & Thild på mecindo.dk

Vælg det Estelle & Thild plejeprodukt der passer til dig selv eller din baby. De økologiske ingredienser som produkterne er fremstillet af, er milde og plejende på kroppen. 

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul