Eskimo-3 Fiskeolie Extra

Fiskeoliekapsler. Ekstra stærk omega-3

Eskimo-3 Fiskeolie Extra

Fiskeoliekapsler. Ekstra stærk omega-3

309,95 kr

50 Kapsler

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

309,95 kr

Beskrivelse

Den efterhånden berømte Eskimo-3 produkt serie består af unikke fiskeolie kosttilskud der indeholder en sund balance af omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA. Produkterne er produceret fra en bæredygtigt kilde af fede koldtvandsfisk der lever på dybt vand.

Godt for hjertet, hjernen,immunforsvar, humør og for synet!
Eskimo-3 – når kvalitet og miljø tæller! Eskimo Fiskeolie med EPA(højt indhold) Renhed
Bedst i test. Eskimo-3 er renset for tungmetaller og pesticider. Eskimo-3 har i flere undersøgelser vist sig som den reneste fiskeolie. Eskimo-olien er fremstillet af sardiner/ansjoser, der har et højt indhold af omega-3 fedtsyrer. Disse arter reproducerer sig hurtigt, hvilket indebærer, at der ikke ophobes tungmetaller og pesticider i kødet på fiskene.

Stabil/frisk

Bedst i test. Også på dette område er kvaliteten af Eskimo-3 helt i top. Stabiliteten af fiskeolien er vigtig for effekten af olien. Du kan altid sikre dig at kvaliteten af fiskeolien er frisk ved at skære i en kapsel og smage og lugte til indholdet. En stabil og frisk olie smager og lugter ikke af fisk. Eskimo-3 er tilsat en kombination af antioxidanter bestående af naturlig E-vitamin, olieopløselig C-vitamin samt lecithin fra soja i en udforsket sammensætning, kaldet Pufanox. Eskimo-3 er så stabil og neutral i smagen, at den også kan bruges i madlavning og bagning.

Miljøcertificeret

Eskimo-3 olien er certificeret af den uafhængige miljøorganisation Friend of the Sea (læs mere på www.friendofthesea.org). Alt fiskeri er nøje reguleret af myndighederne i Peru og fisken fanges af såkaldte “day-catchers” – dvs. både, der går i havn hver dag, og at fisken er friskfanget, når den forarbejdes. .Alle bådene har kølesystem og satelit overvågning. Besætningen på bådene er lokale fiskere, der arbejder under gode vilkår og opretholder en indkomst, der ligger et godt stykke over gennemsnittet. Desuden er der etableret et meget stærkt socialt program for fiskerne og deres familier. Intet af fiskene går til spilde. Produktionen foregår på et ansvarligt og bæredygtigt grundlag. Alle anlæg er certificerede: ISO-9001 (kvalitet) og ISO-14000 (miljø). Fremstillingen af den færdige Eskimo-3 olie sker under lægemiddel-GMP samt ISO-9001 (kvalitet), ISO-14001 (miljø) og OHSAS-18001 (arbejdsmiljø).

Produktbeskrivelse

Eskimo-3 Fiskeolie Extra er en høj styrke fiskeolie supplement indeholdende de vigtige omega-3 fedtsyrer EPA og DHA i deres helt optimale koncentration, en 3: 2-forhold. Omega-3 fedtsyrer , med EPA og DHA, bidrager til den normale funktion af hjertet, og DHA støtter normal hjernefunktion og syn.
Eskimo-3 Fiskeolie Extra er det ultimative supplement til din kost med den helt rigtige sammensætning af EPA og DHA. På denne måde styrker&beskytter du hjernen,synet, humøret og dit immunforsvar. Prøv Eskimo-3 Fiskeolie Extra i dag!

Instruktion

1-2 kapsler indtages sammen med et måltid.
Fiskeolie anbefales ikke til epileptikere eller personer der tager blodfortyndende medicin. Kontakt din læge hvis du er i tvivl om, hvorvidt du bør tage fiskeolie.

Aktive ingrediens

Typisk indhold for 1 kapsel:

Omega 3 fedtsyrer, heraf: Eicosapentaenolsyre 300 mg, Docosahexaensyre 200 mg, Alphalinolsyre 90mg.  

E vitamin 3mg

ascorbylpalmitat, Lecithin (soja), Lime aroma, Uddrag af rosmarin, Gelatine, Glycerin, Tokopherolrige ekstrakter

 

Produktinformation

Mængde 50 Kapsler
Producent Eskimo-3
Produktnummer 40244
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 7391325933382

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på