Eskimo-3

Eskimo-3

Eskimo 3 producerer internationalt anerkendt fiskeolie, der er respekteret for dets kvalitet af både konkurrerende firmaer og tilfredse kunder.


Eskimo 3 har en lang og stærk historie på det internationale kosttilskuds marked, og det er der egentlig simple grunde til.

Eskimo 3 fokuserer først og fremmest på højkvalitets produkter og kundepleje, og det er bestemt noget, der kommer til udtryk, når folk bedømmer deres præstationer. Eskimo 3 er fiskeolie, der virker præcis som det skal.

Eskimo omega 3 er din perfekte makker i hverdagen

Så overvejer du, om du har brug for et godt fiskeolie kosttilskud til daglig brug, så kan du roligt investere i enten olie eller kapsler med Eskimo omega 3.

 Fiskeolie er et ganske harmløst kosttilskud, som både børn og voksne rolig kan tage. Især børn kan have gavn af at få fiskeolie i en tidlig alder, da det beviseligt bidrager til at opretholde normal funktion af hjernen og synet. 

På Mecindo har vi valgt at inkludere både store og små glas med den gode Eskimo omega 3 fiskeolie. På den måde har vi et bredt prisleje, hvor alle kan få lov til at prøve effekterne af, inden man køber en større beholder.

Eskimo omega 3 på Mecindo

Fiskeolie er anerkendt verden over som et af de vigtigste daglige kosttilskud, og derfor var der ingen tvivl, da vi skulle træffe beslutningen om at inkludere de fremragende fiskeolieprodukter fra eskimo 3.

Køb fiskeolie fra eskimo 3 hos mecindo.dk og få hurtig levering og billig fragt.


Læs mere Skjul