2 Epaderm creme - Hudcreme god mod psoriasis og eksem
Epaderm

Epaderms cremer er udviklet til behandling af tør hud og er en ideel creme mod psoriasis og eksem. Epaderms produkter er blødgørende formuleret med klinisk dokumenterede ingredienser, der fugter huden. Det giver alle de fugtgivende og beskyttende fordele af paraffin-baserede blødgøringsmidler og kan anvendes til alle tørre hudtilstande.

Tør hud, eksem psoriasis

Tør hud er ofte ru og skællet og kan føle sig utilpas og har tendens til at være kløende. Eksem opstår, når hudens naturlige olier mangler. Fugt undslipper fra huden og det tørrer og revner, lader irriterende stoffer og bakterier i, forårsager betændelse. Psoriasis er en kronisk hudlidelse. Det påvirker omkring én person ud af hundrede. Psoriasis producerer røde, fortykkede skællende hudområder.

2-i-1 creme

Epaderm Creme er en 2-i-1 creme, der er udviklet til behandling af tør hud og er en egnet creme mod psoriasis og eksem. Epaderm 2-i-1 creme er blødgørende og med ingredienser der arbejder for at fugte huden. Den giver alle de fugtgivende og beskyttende fordele af paraffin-baserede blødgøringsmidler og kan anvendes til alle tørre hudtilstande.

Færre allergener

Epaderms produkter er udviklet af dermatologer. Deres produkter er frie for duftstoffer og farvestoffer og giver derfor en allergivenlig behandling af følsom hud. Cremerne kan burges af både ung og gammel, som lider af tør hud, eksem eller psoriasis.