EOS

EOS er det førende læbepomade-brand i USA. EOS har base i New York og er særligt kendt for deres unikke og elegante design og overlegne produkter.

EOS læbepomader har en bemærkelsesværdig indpakning, der sikrer en let og præcis påføring til læberne. 


Hvem er EOS?

EOS er det førende læbepomade-brand i USA. EOS har base i New York og er særligt kendt for deres unikke og elegante design og overlegne produkter.

EOS står for Evolution of Smooth og ønsket om at skabe blødgørende hudplejeprodukter skinner igennem i deres læbe- og håndcremesprodukter. 

EOS læbepomader har desuden en bemærkelsesværdig indpakning, der sikrer en mild påføring og giver en let og præcis påføring til læberne.

EOS læbepomade

EOS læbepomader har en bemærkelsesværdig indpakning, der sikrer en nem og præcis påføring til læberne direkte fra pomaden, så fingrene ikke skal anvendes.

Læbepomaderne fra EOS indeholder desuden en række nærende ingredienser, som er med til at efterlader læberne bløde, fugtede og glatte.

EOS læbepomader giver langvarig fugt som holder læberne plejet og smidige hele dagen.

Foruden at være effektive i pleje af læberne, dufter pomaderne også helt fantastisk. Hver pomade har nemlig en skøn duft/smag, så der er noget til enhver.

Tørre læber

Vind, vejr og temperaturer er faktorer der kan påvirke læberne. Især når luften bliver kold og tør lider læberne og det vil ofte være nødvendigt at give dem ekstra pleje.

Tørre læber giver som regel lyst til at slikke sine læber. Dette forværrer dog kun situationen, da spyttet fordamper og derved dehydrerer læberne endnu mere.

Løsningen på tørre læber vil for de fleste mennesker være at anvende en læbepomade som kan fugte og give læberne den beskyttelse de har brug for.

EOS håndcreme

EOS håndcreme fås i flere varianter med forskellige dufte. Fælles for dem alle er, at de efterlader hænderne bløde og glatte i helt op til 24 timer. Håndcremene er desuden hurtigt absorberende og fedter ikke, hvilket gør dem hurtigt og nemme at anvende.

Sådan undgår du tørre hænder

Hænderne er særligt udsatte, fx på grund af vind og vejr, opvask og rengøring og ved hyppig vask af hænderne, som kan tørre huden ud.

Her er en række gode råd til at undgå tørre hænder:

  • Brug en skrubbecreme, evt. én som du i forvejen bruger til ansigtet 
  • Anvend håndcreme flere gange dagligt og hver gang efter du har vasket hænder 
  • Brug en mild håndsæbe og skyl efter i lunkent vand, når du vasker hænder 
  • Sov med fugtede hænder – cremen får virkelig lov at virke om natten 
  • Brug vanter og skærm hænderne mod kulden 
Læs mere Skjul