2 Ellas Kitchen økologisk babymad | Priser fra 12,95 kr. | Mecindo.dk

Ellas Kitchen


Viser 1 til 24

Ellas Kitchen

Ellas Kitchen producerer økologisk babymad af rene, sunde råvarer som altid er 100 % økologisk certificerede. Ud over at være økologiske, vælges råvarerne også ud fra at de skal have den mindst mulige miljømæssige påvirkning.

Sanselig mad

Babymad fra Ellas Kitchen smager lækkert, og har samtidigt en høj næringsværdi som fuldt ud understøtter dit barns behov. Ellas Kitchen har også arbejdet meget med det sanselige; deres produkter er udviklet til både at være smagfulde og farverige, som fanger dit barns opmærksomhed, ligesom emballagen er dejlig blød og sjov at gribe og klemme om.

Babymos med kylling og kartoffel

Når du skal til at vænne dit barn til fast føde, er Ellas babymos med kylling et godt sted at starte. Du kan give dit barn babymosen fra det er 7 mdr. Det har ingen klumper, men har en god fast struktur, som er nemt for dit barn at spise. Og så er alle råvarerne 100% økologiske. Alle produkter kommer i en praktiske genlukkelige pakker.

Kærneværdier

Hos Ellas Kitchen vil de gerne give børn muligheden for at spise bedre mad, og også at opdage, at sund mad kan være sjovt, velsmagende og cool. Derfor består alle Ellas Kitchen produkter af enkle, naturlige ingredienser, der oser godhed og har en emballage, der forbinder de små - med smag, farver, teksturer og endda navne, der vil appellere til alle deres sanser.