Ellas Kitchen

Babymad fra Ellas Kitchen er lavet så det smager lækkert, og samtidigt har en næringsværdi som understøtter dit barns behov.

Ellas Kitchen har også arbejdet med det sanselige; deres produkter er udviklet til både at være smagfulde og farverige, som fanger dit barns opmærksomhed, ligesom emballagen er dejlig blød og sjov at gribe og klemme om.


Sanselig mad

Babymad fra Ellas Kitchen smager lækkert, og har samtidigt en høj næringsværdi som fuldt ud understøtter dit barns behov.

Ellas Kitchen har også arbejdet meget med det sanselige; deres produkter er udviklet til både at være smagfulde og farverige, som fanger dit barns opmærksomhed, ligesom emballagen er dejlig blød og sjov at gribe og klemme om.

Mad til babyer i alle aldre

Ellas Kitchen er kendt for deres trin 1-3 inddeling af deres lækre produkter til baby.

Denne inddeling gør det nemt og overskueligt for dig som forældre, hvilken slags Ellas Kitchen babymad din baby er parat til.

Hos Ellas Kitchen finder du helt simpel babymos lavet med blot en enkelt ingrediens, som er perfekt til babys første introduktion til rigtig mad.

Du finder også et udvalg af babymos med mere tekstur til de lidt ældre, samt vildt lækre og klassiske retter som pasta med tomatsovs til babyer fra 10 måneder og op.

Fravænning med Ellas Kitchen

Hos Ellas Kitchen er de store tilhængere af, at baby bør introduceres til grøntsager hurtigst muligt ved fravænning.

Visse undersøgelser viser nemlig at babyer der introduceres til grøntsager i en meget tidlig alder, har lagt nemmere ved at lære at kunne lide grøntsager når de bliver ældre.

På denne måde kan fundamentet for en sund diæt for dit barn opbygges helt i starten.

Du kan læses mere om omkring vigtigheden ved grøntsager for baby på Ellas webside VegForVictory

Babymos med kyllingekasserolle

Når du skal til at vænne dit barn til fast føde, er Ellas babymos med kylling et godt sted at starte. Du kan give dit barn babymosen fra det er 7 mdr. 

Det har ingen klumper, men har en god fast struktur, som er nemt for dit barn at spise. Alle produkter kommer i en praktiske genlukkelige pakker.

Kærneværdier

Hos Ellas Kitchen vil de gerne give børn muligheden for at spise bedre mad, og også at opdage, at sund mad kan være sjovt, velsmagende og cool. 

Derfor består alle Ellas Kitchen produkter af enkle ingredienser, der oser godhed og har en emballage, der forbinder de små med smag, farver, teksturer og endda navne, der vil appellere til alle deres sanser.

Læs mere Skjul