2 Eat Natural, Køb online hos Mecindo.dk

Eat Natural


Viser 1 til 15

Eat Natural

Har du brug for noget sødt eller lidt ekstra energi på farten, så behøver du ikke at falde i fælden med slik eller sodavand. Med snackbarene fra Eat Natural får du stillet din søde tand. Vel og mærke uden at gå på kompromis med dine sunde kostvaner. Eat Naturals snackbarer er nemlig fremstillet af naturlige ingredienser, der nøje er afpasset hinanden for at opnå et optimalt ernærings- og smagsmæssigt samspil. 

Nødder, tørret frugt og meget andet.

Basis i samtlige snack bars fra Eat Natural er nødder og tørret frugt af forskellig slags. Dermed sikres et afbalanceret energi- og vitaminindhold. For at gøre smagen til en himmerigsmundfuld rundes de enkelte varianter af med et strejf af enten yoghurt- eller chokoladeovertræk. Alle barerne er pakket enkeltvis og lige til at have med i trænings- eller skoletasken. Klassikeren fra det engelske firma er Eat Natural Mandel & Abrikos Bar med yoghurtovertræk. Baren indeholder tørrede abrikoser, mandler, kokosnød og crunchy ris og er allerede blevet lidt af en klassiker.

Snackbarer i mange varianter.

Hos Mecindo finder du imidlertid et stort udvalg af Eat Naturals snackbarer. Så vil du prøve noget nyt, hvad så med at sætte tænderne i en Eat Natural Macadamia & Tranebær Bar med Chokolade? Eller hvis du ikke kan bestemme dig for en enkelt favorit, kan du bestille et Eat Natural Bar Mix. Her får du et udvalg af forskellige snackbarer fra Eat Natural.