2 Earth Friendly Baby, Køb babypleje hos Mecindo.dk
Earth Friendly Baby

Er du på udkig efter plejeprodukter til din baby, der både er økologisk forsvarlige, hudvenlige og skånsomme over for din babys hud og krop - og som man oven i købet kan få fat på til en overkommelig pris? Så er Earth Friendly Baby det rette valg for dig! 
Earth Friendly Baby er et firma, der har specialiseret sig i etiske, naturlige og økologiske babyprodukter. Og filosofien bag firmaet er, at sådanne produkter ikke behøver at koste en bondegård.
Hos Mecindo finder du et stort udvalg af forskellige produkter fra Earth Friendly Baby. Alle produkter er dermatologisk testede, økologisk certificerede og emballagen er så vidt muligt biologisk nedbrydelig.

Earth Friendly Baby Shampoo & Bodywash

Hos Mecindo fører vi blandt andet forskellige Shampoo & Bodywash-produkter fra Earth Friendly Baby. Med Calming Lavendel Shampoo & Bodywash kan du og din baby nyde godt af lavendelens beroligende effekt. Eller hvad med at prøve Happy Mandarin Shampoo & Bodywash? Her er den opmuntrende mandarinaroma kombineret med et strejf rosmarin. Dermed sikres på naturlig vis både den antiseptiske virkning og det gode humør! I samme serie og med duftkombinationerne Lavendel, Mandarin eller Kamille finder du såvel boylotion som skumbad fra Earth Living Baby.
Hvis din baby har brug for lidt ekstra omsorg og pleje, var det måske noget med Earth Friendly Baby Sheabutter Massage Olie? Udover den naturlige og nærende sheabutter er massageolien tilsat et stænk lavendel. Dermed passer olien perfekt til en beroligende massage før sengetid!