Dulcolax pico perler

Afføringsblødgører mod forstoppelse

Dulcolax pico perler

Afføringsblødgører mod forstoppelse

44,95 kr

Betal hurtig og sikkert med Mobilepay

50 Kapsler
( 2.5 mg )

Ikke på lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

44,95 kr

Beskrivelse

Dulcolax Pico Perler er kapsler, der indeholder den aktive ingrediens sodium picosulfate, som er en medicintype kendt for at stimulere afføringen. Sodium picosulfate virker ved at stimulere nerveenderne i tarmvæggene og endetarmen. Denne stimulering får musklerne i tarmvæggene til oftere og mere kraftfuldt at trække sig sammen. Når musklerne trækker sig sammen (processen kaldes også peristalsis) bevæger indholdet a tarmene sig ned til endetarmen, således at man kan komme af med afføringen. Dette lindrer dermed forstoppelsen. Den aktive ingrediens sodium picosulfate er aktiveret af de naturlige bakterier, som findes i tarmene, så produktet ikke begynder at opløses eller virke førend kapslen når til tarmsystemet. Du kan forvente at Dulcolax Pico Perler begynder at virke 6-12 timer efter, at du har taget dem. Du bør derfor tage dem om aftenen således at du kan komme på toilettet om morgenen efter at du har sovet.

Hvordan bruger jeg Dulcolax Pico Perler?

Du bør altid læse indlægssedlen inden du anvender produktet. Dulcolax Pico Perler er kun til oral brug!

Dosis (medmindre andet er anvist af din læge):

Voksne og børn over 10 år: 2-4 kapsler om aftenen.

Børn mellem 4 og 10 år bør ikke indtage Dulcolax Pico Perler uden anvisning fra lægen og det er ikke anbefalet at børn under 4 år anvender dette produkt.

Advarsler

Produktet må ikke opbevares ved temperaturer over 25 grader celsius. Opbevar beholderen i den ydre karton og væk fra sollys. Skal opbevares ude af syns- eller rækkevidde af børn.

Indhold

Hver kapsel indeholder 2,5 mg. Sodium Picosulfat som Sodium Picosulfat Monohydrate. Indeholder også Propylene Glycol, Macrogol 400, Gelatin, Glycerol og renset vand.

 

Produktinformation

Mængde 50 Kapsler ( 2.5 mg )
Producent Dulcolax
Klassifikation Apoteksforbeholdt lægemiddel (P)
Produktnummer 1338
Pakning Engelsk eller flersproget
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på