Dulcolax DulcoEase

Afføringsblødgører mod forstoppelse eller hæmorider

Dulcolax DulcoEase

Afføringsblødgører mod forstoppelse eller hæmorider

49,95 kr

Betal hurtig og sikkert med Mobilepay

30 Kapsler

Ikke på lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

49,95 kr

Beskrivelse

DulcoEase afføringsblødgører giver en lindrende fornemmelse når afførring er smertefuld eller svær, hvis du er forstoppet eller lider af revner i anus. DulcoEase blødgør hård, tør afføring ved at øge absorberingen af de naturlige væsker. DulcoEase kan også bruges før en røntgenundersøgelse af maven.

Hvordan virker det?

DulcoEase hjælper dig af med din afføring ved at absorbere kroppens egne, naturlige væsker. Dette medfører en formindskning af overfladens hårdhed i afførringen og det tager 1-2 dage førend virkningen indtræffer. DulcoEase har ikke vist nogen tegn på at være vanedannede. Det kan nogle gange være en meget smertefuld oplevelse at gå på toilettet, men det er du langt fra alene om at synes. De fleste mennesker oplever på et tidspunkt, eller over en længere periode, at det er svært at komme af med afføringen. Ubehaget kan være endnu værre, hvis du samtidig lider af hæmorider eller revner i anus. For at gøre situationen endnu værre, så er det svært og pinligt at snakke om, endda med ens venner. Derfor findes der heldigvis DulcoEase til situationer hvor du oplever at have hård eller tør afføring – det gør det bare nemmere at gå på toilettet.

Er DulcoEase rigtigt for mig?

DulcoEase kan være et rigtigt valg for dig, hvis du har svært ved at gå på toilettet og/eller der er opstået en ændring i konsistensen af din afføring (mere tørt og hårdt end normalt). Produktet kan også bruges hvis du lider af hæmorider eller anale revner/sår pga. overanstrengelse når du går på toilettet. Produktet kan lindre smerten og ubehaget og kan bruges sammen med andre smertelindrende hæmoridebehandlinger, samt de fleste andre afførende midler. Hvis du er i tvivl, skal du altid konsultere din læge. DulcoEase kan også bruges til børn over 12 år.

Advarsler

Hvor ofte kan du bruge afførende midler:

Et standard-lægeråd er, at afførende midler såsom DulcoEase, som er tilgængelige uden recept, kan bruges fra tid til anden i en kortere periode, for at lindre forstoppelse. Det er imidlertid meget vigtigt at du konsulterer din læge, hvis du oplever, at du ofte er forstoppet – også selvom du følger de typiske livsstilsråd såsom mange fibre i din kost – eller hvis du oplever at have været forstoppet i mere end to uger.

Hvad er normal afføring:

Det korte svar er, at alle personer er forskellige, men det mest normale i den vestlige verden er 2-3 afføringer om dagen, gerne 2-3 gange om ugen.

Kvinder og mænd:

Der er forskel på kvinder og mænds fordøjelse. For eksempel vil fordøjelse normalt i gennemsnit tage 32 timer i en kvindes system hvorimod det for mænd kun er 27 timer. Under graviditet kan kvinder opleve, at fordøjelsesprocessen bliver endnu langsommere pga. hormonet progesterone, der afslapper musklerne og dermed sinker processen.

 

Produktinformation

Mængde 30 Kapsler
Producent Dulcolax
Klassifikation Apoteksforbeholdt lægemiddel (P)
Produktnummer 1339
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5000158064546
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på