Dr. Organic

Dr. Organic er skånsom, effektiv og plejende plejeprodukter til hele kroppen. Med et væld af naturlige dufte og økologiske ingredienser, kan du finde et produkt eller flere der passer til lige netop dig og dit behov. Læs mere om Dr. Organic her på siden, og bestil online allerede i dag.


viser 1 til 48 af 71 (2 sider )

Hvem er Dr. Organic?

Dr. Organic er en producent af fantastiske plejeprodukter fra Wales. Her udvikles og fremstilles et væld af produkter med naturlige, økologiske og rene ingredienser. Dr. Organic inspireres af naturen og har med deres produkter vundet flere priser gennem årene. 

Priserne inkluderer bl.a.:

Tandpastaen indeholder fluor samt aktivt kul, og efterlader tænderne rene, hvide og sunde.

 

Plejeprodukter med økologiske ingredienser

Ingredienserne i produkterne fra Dr. Organic er så vidt muligt økologiske. Der er ikke anvendt animalske ingredienser, mineralske olier, GMO eller unødige tilsætningsstoffer. Produkterne er altså gode for både dig og miljøet. 

Her på mecindo.dk finder du et stort udvalg af de lækre, velduftende og plejende Dr. Organic produkter. Du kan vælge mellem produkter inden for kategorierne:

  • Ansigtspleje
  • Kropspleje
  • Hårpleje
  • Mundpleje/hygiejne

 

Til ansigtet består produkterne af ansigtscremer, ansigtsrens, tonere og ansigtsmasker. For en god hudpleje bør du dagligt rense ansigtet med et effektivt renseprodukt i form af en ansigtsvask. En ansigtsvask fjerner døde hudceller, ophobet snavs og hudfedt og efterlader huden ren og blød. Hvis ikke døde hudceller og snavs fjernes, kan det resultere i irritation, uren hud og fedtet hud.  

1-2 gange ugentligt kan du rense huden i dybden, med en rensende ansigtsscrub. 

Slut af med en god ansigtscreme der fugter, plejer og nærer huden. Hudens regeneration kræver næring for at huden opbygges og beskyttes optimalt.

Du kan vælge mellem både dag- og natcremer. En dagcreme giver fugt til huden, og beskytter den mod dagens ydre påvirkninger som bakterier, kulde, varme, vind og vejr. Natcremen derimod giver de bedste betingelser for hudens regeneration, som primært sker om natten.

 

Til kroppen finder du kropsvaske, bodylotions, olier og deodoranter. Ligesom ansigtet kræver kroppens også pleje. Huden er kroppens største organ, og for at undgå tør og uren hud på kroppen, kan du lige så godt give den en optimal pleje. 

I badet kan du vaske kroppen med en nærende kropsvask, f.eks. den populære Dr. Organic Tea Tree Body Wash med indhold af den fantastiske tea tree oil. Trænger du til en kropsvask med en frisk og lækker duft, kan du prøve Dr. Organic Espresso Body Wash. Med duft af både espresso og mint får du en opfriskende følelse i kroppen.

Smør kroppen ind i en god bodylotion der giver huden fugt. Det varme vand i badet har det med at udtørre huden, og derfor er en lotion mere end velkommen på huden efterfølgende. Dr. Organic Vitamin E Skin Lotion fugter og plejer huden effektivt. Med indhold af E-vitamin beskyttes hudens celler mod oxidativt stress.

Deodoranterne fra Dr. Organic indeholder bl.a. aloe vera, manuka honning og tea tree oil. Maskerer den dårlige lugt som kan følge med sveden, og giver en frisk og næret hud. 

 

Til håret kan du både bruge Dr. Organic shampoo og conditioner. Både shampoo og conditioner (balsam) findes med duft af tea tree, lavendel, granatæble, hamp og mange flere. Få et glansfuldt, sundt og stærk hår og hovedbund med de lækre hårplejeprodukter.

 

Til munden finder du både tandpasta og mundskyl. En god mundhygiejne er vigtigt for at forebygge huller i tænderne, tandkødsbetændelse, dårlig ånde og andre problemer der kan opstå i munden. 

 

Køb produkter fra Dr. Organic på mecindo.dk

Find og køb dine Dr. Organic plejeprodukter her på mecindo.dk. Du kan bestille online i dag, og få dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage. Især produkterne med Moroccan Argan Oil er populære, og du kan derfor vælge både shampoo, conditioner, skinlotion, olie og læbepomade med ingrediensen. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice

 
Læs mere Skjul