Dr. Bronner Flydende Sæbe - Mandel

Sæbe med mandelolie og jojobaolie

1 Stk.
472 ml

Varen er udgået

Denne vare er desværre udgået. Du kan overveje disse produkter i stedet:

Beskrivelse

Dr. Bronner Flydende Sæbe med mandel aroma er en utrolig alsidig sæbe der kan bruges fra alt til krop og ansigt til vinduer og køkkenrengøring.

Disse sæber skiller sig ud ved at de modsat mange andre produkter på markedet ikke har en lang ingrediensliste med diverse kemiske navne.

I stedet finder du her gode biologiske olier som jojobaolie, olivenolie, kokosolie samt vand som de primære ingredienser.

Se videoen forneden for at se hvad denne sæbe kan gøre for dig.

Anbefalet brug

Du kan bruge disse sæber til at rense ansigtet, kroppen, dit hår - ja sågar til opvasken, vaskemaskinen, gulvvask, eller vaske dine husdyr med dem.

Dr. Bronner bruger ingen syntetiske konserveringsmidler, blegemidler eller skummemidler.

I denne video kan du ses alle de formål som Dr. Bronners sæber kan anvendes til:

Ingredienser

Vand, kokosolie, Kaliumhydroxid, palmeolie, olivenolie, Hamp Oil, Jojoba Olie, Almond Fragrance/aroma, citronsyre, Tocopherol. 

Projekt B. 2017-02-14 09:27:31

Dr. Bronner Flydende Sæbe - Mandel, er en Naturlig del af vores daglig dag og specielt mandlen er vi glade for da den er mild i duften og ikke forstyrre hvis man kommer parfume på huden efter vask.
Vi bruger Dr. Bronner Flydende Sæbe til alt lige fra opvasken til hårvasken, min Teenager datter har et meget langt hår som grundet alder har en tendens til at fedte, det klare hun med Dr. Bronner Flydende Sæbe og øko Æble eddike.

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
Brand Dr. Bronner
Klassifikation Kosmetisk produkt
Produktnummer 52935
Mængde 1 Stk. 472 ml