2 Dioralyte mod dehydreing ved diarre - Fås her

Dioralyte

Dioralyte breve indeholder rehydreringssalte bestående af sukkerarter og salte (glucose, natriumchlorid, kaliumchlorid og dinatriumhydrogenphosphat citrat). Disse anvendes til at erstatte kropsvæsker der er gået tabt som følge af akut diarré.

Diarré gør at du mister mere væske og elektrolytter (salte såsom natrium og kalium) end du normalt ville, og kan gøre dig dehydreret. Breve der indeholder rehydreringssalte bruges til at erstatte kropsvæsker der gået tabt som følge af diarré. Dette er især vigtigt i svagelige og ældre mennesker og børn med diarré.

Indholdet af poserne opløses i vand for at tilvejebringe væsken. Sukkeret (glukose) der er i posen hjælper vandet og elektrolytterne til at blive absorberet fra tarmen.

Indholdet af hvert brev skal opløses i 200ml frisk drikkevand (for voksne og børn). Frisk kogt afkølet vand bør anvendes til spædbørn og når ferskvand er ikke tilgængeligt. Opløsningen skal blandes umiddelbart før brug og anvendes inden for en time. Hvis det opblandende produkt gemmes bør dette kun opbevares i op til 24 timer.

Dioralyte mod dehydrering kan fås i følgende udgaver:

  • Dioralyte mod opkast, diarre og dehydrering uden smag (Natural)
  • Dioralyte mod opkast, diarre og dehydrering med Citron
  • Dioralyte mod opkast, diarre og dehydrering med Solbær
  • Dioralyte mod opkast, diarre og dehydrering med Hindbær