Dildo vibrator

Læs mere Skjul

Viser 1 til 19

Dildo vibrator

Hvilken vibrator skal du vælge?

Hvis du allerede har en dildo, og så ved du sikkert, hvilken form, farve og facon du er på jagt efter, når du leder efter en ny dildo med vibrator.
Måske har du længe drømt om at anskaffe en ekstra fyldig dildo vibrator, der fylder dig ud, og og som du føler kan give dig optimal nydelse? Måske er det en af de ret stive og lige dildoer, du leder efter? Eller måske en med fjernbetjening? 

Køb en vibrator, der giver optimal nydelse

Er du førstegangskøber, så er du endt det helt rigtige sted til at finde din første dildo. Du overvejer sikkert, om du skal have en dildo med vibrator eller en uden.
En dildo vibrator kan give dig den helt specielle nydelse og orgasme, på en måde som en dildo uden vibrator ikke kan. Når du bruger en dildo med vibrator, klarer dildoen selv meget af "arbejdet", og du vil kunne læne dig tilbage og mest af alt nyde følelsen af dildoen i dig og den orgasme, som kommer. Køb evt. en dildo med fjernbetjening, så er det nemt at ændre hastighed og intensitet.

Forkæl dig selv

Mange af vores produkter er fremstillet i allergi- og miljøvenlige materialer, og flere af vores dildo vibratorer er vandtætte, sådan at du kan tage dildoen med i badet eller under bruseren, uden at den tager skade.
Hvis du er single, kan det være en god idé at planlægge hyggeaftener for dig selv, hvor du måske fylder badekarret og giver dig selv en aften med selvforkælelse. Sådanne tidspunkter kan en dildo med vibrator (også) give dig en dejlig orgasme. 

Dildoer er også til par

Mange par har stor glæde af at inddrage en dildo vibrator i deres sexlege. Lad din partner styre dildoen enten med hånden eller ved hjælp af en evt. medfølgende fjernbetjening - hvilken mand eller kvinde vil ikke nyde at se og høre sin partner få skønne udløsninger, mens de selv ser på! Med en vibrator er der lagt op til mange timers hygge og leg til fælles glæde og fornøjelse.