Dermatix

Dermatix er et af verdens mest innovative mærker, når det kommer til effektiv ar behandling.

Dermatix har en lang og flot historie indenfor ar behandlings industrien, og mærket er meget respekteret af andre lignende mærker. Dette skyldes mærkets høje krav til kvalitet.


Dermatix ved, at man ikke må gå på kompromis, hvis man vil behandle ar; derfor har mærket brugt mange år på at udvikle en optimal formel.

Mærket skaber produkter, der er helt unikke indenfor deres felt. Deres innovative formler er nærmest revolutionerende inden for ar behandling.

Effektive produkter til behandling af ar

Dermatix har efterhånden skabt et bredt og omfattende produktsortiment. Deres produkter inkluderer Silicone Gel, Clear Sheets og Fabric Sheets. Silicone Gel er anbefalet af plastik kirurger og andre specialister verden over, og den er ideel til at formindske ar.

Clear Sheets er karakteriseret ved det gennemsigtige og minimalt synlige materiale.

Fabric Sheets er selvklæbende, og det er foret på den ene side med silicone, der klæber til huden og reducerer og forebygger ar.

Der findes Dermatix produkter i meget forskellige prisklasser. Vores produkter koster lige fra 129,95 til 899,95, og der bør altså være rig mulighed for at finde lige præcis den ar behandling, der passer til dig.

Stort udvalg af Dermatix på Mecindo

Mecindo elsker produkter stoppet til randen med kvalitet, og Dermatix hører uden tvivl under den kategori.

Vi er så heldige, at vi nu kan præsentere en stor del af deres sortiment på vores hjemmeside, og derfor vil vi gerne gøre det så nemt som muligt for vores kunder at få prøvet disse produkter. Derfor kan i købe Dermatix produkter i forbindelse med billig fragt og hurtig levering.


Læs mere Skjul