Dentinox Tandfrembrud Gel

Mod Tandfrembrud

Dentinox Tandfrembrud Gel

Mod Tandfrembrud

15 Gram

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

24,95 kr

Beskrivelse

Dentinox Tandfrembrud Gel er et håndkøbsprodukt som er forældres bedste ven, når det kommer til tandfrembrud hos babyer. Gråden kan synes uendelig, og de ikke alene kan opleve smerte, men også opkastning, diarré og feber ... og som forælder vil du gøre alt afhjælpe den situation. Selv om ikke alle babyer oplever smerter i forbindelse med tandfrembrud, vil de fleste opleve noget ubehag og nogle babyer lade dig vide det ved at de er at skære deres nye tænder højt og tydeligt.

Produktbeskrivelse

Dentinox Tandfrembrud Gel er håndkøbsprodukt som er forældres bedste ven, når det kommer til tandfrembrud hos babyer. Gråden kan synes uendelig, og de ikke alene kan opleve smerte, men også opkastning, diarré og feber ... og som forælder vil du gøre alt afhjælpe den situation. Selv om ikke alle babyer oplever smerter i forbindelse med tandfrembrud, vil de fleste opleve noget ubehag og nogle babyer lade dig vide det ved at de er at skære deres nye tænder højt og tydeligt.

Tandfrembrud er ikke en sygdom i sig selv, men det kan betyde søvnløse nætter og være besværligt i forbindelse med spisetid. Du kan føle dig hjælpeløs over ikke at være i stand til at give dit barn nogen lindring - det er derfor det er så beroligende at have en tube Dentinox Tandfrembrud Gel ved hånden. Du skal blot gnide lidt af den behagelige smagende gel på dit barns gummer med en ren fingerspids eller en vat tot/vatpind, og du vil hjælpe med at lindre dit barnets ubehag.

  • Dentinox Tandfrembrud Gel indeholder lignocain hydrochlorid, en lokalbedøvelse og cetylpyridiniumchlorid at hjælpe med at fjerne infektionen.
  • Dentinox Tandfrembrud Gel ikke indeholder sukker og kan bruges til babyer i alle aldre. Påføringen kan gentages hver 20 minutter, hvis nødvendigt.

Instruktion

Sådan bruger du Dentinox Tandfrembrud gel:

Spædbørn i alle alder: Placer en lille mængde gel på en ren fingerspids eller vat tot/vatpind. Kør forsigtigt på barnets gummer. Gentag om nødvendigt efter 20 minutter.

Advarsel

Forsigtig, før du bruger Dentinox Tandfrembrud gel: Kun til udvortes brug. Opbevar al medicin utilgængeligt for børn.

Aktive ingrediens

Dentinox Tandfrembrud Gel indeholder: De aktive ingredienser lidocainhydrochlorid 0,33% og Cetylpyridiniumchlorid 0,1%.

 

Produktinformation

Mængde 15 Gram
Producent Dentinox
Produktnummer 1614
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5011784050216

Anmeldelser (0)

Anmeld
“Dentinox Tandfrembrud Gel ”

Din mening bliver værdsat

Ved at dele din oplevelse bidrager du til at gøre det lettere og mere gennemskueligt for alle andre, at købe det rette.
Du bør derfor tage udgangspunkt i om produktet levede op til dine forventninger.

Vi sikrer dig annonymitet

For at beskytte dit privatliv tillader vi ikke personhenførbare oplysninger i produktanmeldelser, og anbefaler at du anonymiser dit navn (eks. "Thomas P.").

Dentinox Tandfrembrud Gel
Send

Ofte købt sammen med

Andre så også på