2 Deep Heat varmeplaster mod smerter i ryg, nakke og skuldre
Deep Heat

Varmeplaster er en god behandling, hvis du lider af smerter og spændinger i ryg og nakke. Med varmeplastrene fra Deep Heat er du sikker på at få produkter af højeste og gennemtestede kvalitet. Deep Heat er ikke uden grund det bedst sælgende mærke inden for området på det engelske marked.

Varmeterapi og restituering.

Firmaet bag Deep Heat markedsfører en lang række produkter til opvarmning, varmeterapi eller restituering og lindring af ømme muskler og sener. Og med de afholdte varmeplastre fra Deep Heat kan du målrette din behandling til de specifikke problematiske områder, så du hurtigst muligt kan fortsætte din hverdag uden smerter. Ved at benytte smertelindrende produkter, såsom Deep HeatVarmeplastre, der virker gennem huden, kan du ydermere undgå at skulle tage smertestillende medicin.

Deep Heat Varmeplaster mod smerter i ryg, nakke og skuldre kan være med til at lette stivhed i led, smerter og ømhed i muskler, forstrækninger eller mindre fibersprængninger. Ved at tilføre området med smerter eller spændinger direkte varme øges blod- og dermed også ilttilstrømningen i det medtagne område. Dette er med til at understøtte helingsprocessen af de beskadigede muskler og sener.
 Deep Heat Varmeplaster sættes direkte på det berørte område. I løbet af de første 5 minutter tiltager varmen og når varmeplasteret aftages efter 8 timer fortsætter den varmende effekt i yderligere 8 timer.