2 Deep Freeze - Køle spray, kølende gel og køleplastre
Deep Freeze

Deep freeze er et mærke, der skaber produkter designet til at lindre og behandle sportsskader. Deres produkter kan bruges til skarpe og stikkende led og muskelsmerter, og de er samtidig velegnede til at behandle rygsmerter, der opstår i forbindelse med graviditet. Deep freeze produkter kan bruges af både børn, voksne og ældre, så deres produkter rammer en meget bred aldersgruppe og er meget fleksible. Du bør ikke bruge Deep Freeze produkter på inflammeret eller inficeret hud eller på brækkede knogler. 

Deep freeze gel og plastre

To af Deep freeze's vigtigste og bedste produkter er deres gel og deres plastre. Deres gel er et fremragende middel til at lindre smerter. Den bør bruges 3-4 gange om dagen på stedet smerterne udspringer fra, og man bør vaske hænder umiddelbart efter brug. Deres plastre er et hurtigt virkende kølingsmiddel, der på samme måde sørger for at gøre smerterne nemmere at have med at gøre. Plasteret trænger dybt ned i huden, og den kølende virkning bliver dermed mere effektiv og har altså en mere kraftfuld effekt på smerter og skader. 

Deep Freeze på Mecindo

Mecindo er et online apotek, og derfor er vi stolte af at have et af de bedste skadeslindring produkter på markedet som en del af vores sortiment.