Decubal

Decubal er en serie af produkter til pleje og velvære af kroppen, der kan bruges af hele familien. 

Cremerne blev udviklet i 70'erne i samarbejde med skandinaviske hudlæger og er velegnet til tør hud. 


Hvem er Decubal?

Decubal er en serie af produkter til pleje og velvære af kroppen, der kan bruges af hele familien.

Cremerne blev udviklet i 70'erne i samarbejde med skandinaviske hudlæger og er velegnet til tør hud. Når huden udsættes for nordens kolde og tørre klima, oplever mange at den bliver tør og generet. 

Når du bruger Decubal creme bliver din hud både plejet, fugtet og mættet med en creme, der hurtigt trænger ind i huden, og som gør en mærkbar forskel.

I dag består Decubal af et stort sortiment af hudpleje- og vaskeprodukter til både krop og ansigt.

Decubal hos Mecindo

Hos Mecindo har vi et stort udvalg af hudplejeprodukter fra Decubal.

For at gøre det så nemt som muligt for kunderne at finde dét hudplejeprodukt som passer deres specifikke hudtype, har Decubal valgt at inddele produkterne i fire kategorier og skabt et design, som gør det let at danne sig et overblik over de forskellige kategorier.

Basic: 

Decubal Basic bruges til den daglige hudpleje af alle familiens medlemmer. Cremerne i denne serie er specielt gode til dig med moderat tør hud og bruges også til at genopbygge og hele huden.

Produkterne i Basic-serien kan alle kendes ved hvide beholdere med røde låg.

  • Decubal Original Clinic Cream er en nærende kropscreme til tør hud. Cremen tilfører fugt og indholdet af dimethicone er med til at blødgøre huden. Decubal Original Clinic Cream kan benyttes af både børn og voksne til daglig forebyggende pleje af tør hud.   
  • Decubal Lips & Dry Spots Balm er en fed og fugtgivende salve som plejer og blødgør huden. Salven trænger hurtigt ind i huden og kan med fordel anvendes til tør hud samt til målrettet behandling af sprukne læber og neglebånd, tørre albuer og smårifter.   
  • Decubal Shower & Bath Oil er en badeolie til tør hud, som kan bruges både under bruseren og i badekarret. Badeolien kan anvendes af hele familien til daglig pleje af tør hud, da den fugter og blødgør huden gennem olier.   

Intensive: 

Plejeprodukterne fra Decubal Intensive-serien fedter ikke og er specielt effektive til meget tør hud, da de virker plejende og genopbyggende til den tørre hud. 

Produkterne i denne serie kan alle kendes ved en helt rød emballage. 

  • Decubal Face Vital Cream er en nærende og genopbyggende ansigtscreme til daglig pleje af tør hud i ansigtet. Cremen trænger hurtigt ind i huden hvor den fugter uden at fedte, og kan med fordel benyttes under makeup, da den giver huden en mat overflade.
  • Decubal Repair Cream er en fugtgivende creme med et fedtindhold på 70 %. Cremens høje fedtindhold er særlig effektivt til tør hud og cremen kan benyttes på hele kroppen.
  • Decubal Dry Scalp er en hovedbundskur som er udviklet til at hjælpe ved tør hud i hovedbunden, da den plejer og blødgør den tørre hud. Kuren efterlader dig med en frisk fornemmelse og det anbefales at anvende den 1-2 gange om ugen, eller efter behov. 

Treatment: 

Plejeprodukterne fra Decubal Treatment-serien er en hjælp til dig med ekstra tør hud. 

Treatment-produkterne har et højt fedtindhold, men er samtidig vandbaseret og trænger nemt helt ind i huden.

  • Decubal Lipid Cream er en nærende og fugtgivende fedtcreme med et fedtindhold på 70 %, hvilket gør den velegnet til den meget tørre hud. Cremen er desuden vandbaseret og gør det derfor muligt for huden at ånde, samtidig med at huden beskyttes mod fugttab.

Ecological: 

Ecological er Decubals grønne serie. Alle produkter i denne serie er EcoCert certificeret økologisk og mærket med Astma & Allergi-logoes.

Plejeprodukterne i denne serie kan kendes ved deres hvide beholdere med grønne låg.

Decubal hudplejeprodukter til børn

Decubal creme er særdeles velegnet til familiens mindste medlemmer. De gode cremer trænger nemt og hurtigt ind i huden og holder dit barns hud fugtig og blød. 

  • Decubal Junior Cream er en plejende creme til tør hud på hele kroppen, som kan benyttes af børn i alle aldre. Cremen trænger hurtigt ind i huden og beskytter mod fugttab.

Hvilken slags creme skal jeg vælge?

Huden er kroppens største organ. Den fungerer som en beskyttende barriere mellem de indvendige dele og resten af verden, hvor den hjælper med at regulere kropstemperaturen og virker som et filter. 

Huden findes i en konstant tilstand af vækst, hvor nye celler dannes, samtidigt med at gamle celler dør. 

Huden bliver påvirket af alle aspekter af dit liv, fra hvad du spiser til hvor du bor. Sund hud er bedre i stand til at modkæmpe tegn på aldring, heler meget hurtigere, og bekæmper potentiel sygdom bedre end hvis du har en usund hud.

Den bedste måde at bekæmpe tør hud på er ved at forebygge og være konsekvent i sin hudplejerutine. Det er i den forbindelse vigtigt, at du vælger de rigtige hudplejeprodukter, men også hvad du spiser og drikker, hvordan du sover, samt hvilket indeklima du har, påvirker din hud.

Huden fugtighed og velvære er nemlig afhængig af vores omgivelser og påvirkes derfor af f.eks. tør og varm luft eller frost og kulde. Derudover kan huden også påvirkes af en række sygdomme som kan efterlade huden tør og sprukken. I disse tilfælde er daglig pleje med fugtighedsgivende cremer særlig vigtig.

Decubal er en komplet serie af fugtgivende hudplejeprodukter, som er udviklet specifikt til tør og følsom hud. Decubal består af produkter til både ansigt, krop og hårbund. 

Hvis du ønsker at forebygge tør hud, kan du anvende en fugtighedsbevarende creme med et højt fedtindhold 1-2 gange dagligt. Her kan Decubal Lipid Cream med fordel anvendes, da cremen har et fedtindhold på 70 %.  

Læs mere Skjul