Daktarin Mund Gel

Mod svamp og trøske i munden

5-stjernet bedømmelse: Anbefalet
2 anmeldelser

Daktarin Mund Gel

Mod svamp og trøske i munden

99,95 kr

30 Gram
( 2% )

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

99,95 kr

Beskrivelse

Daktarin Mund Gel mod mundsvamp og trøske i munden samt lignende svampeinfektioner. Daktarin Mund Gel behandler effektivt svamp og trøske i munden samt andre bakterielle svampeinfektioner.

Daktarin Mund Gel er tilsat en velsmagende appelsinsmag.

 Daktarin Mund Gel er ideel til behandling af mudnsvamp hos både voksne og børn. 

Ved indtagelse af Daktarin Mund Gel kan du mærke en forfriskende beroligende fornemmelse, der vil aflaste den brændende fornemmelse i din mund og tandkødet. Daktarin Mund Gel bruges til at forebygge og behandle svampeinfektioner og bakterielle infektioner i mund og hals, herunder svamp og andre mundinfektioner som trøske.

Daktarin Mund gel giver en effektiv behandling mod infektion i munden, der ligeledes anvendes til forebyggelse og behandling af svampe-og bakterielle infektioner i mund og svælg. Gelen indeholder miconazol der virker ved, at ødelægge svampen og tilhørende bakterier, som måtte være til stede. 

Daktarin Mund gel er effektiv og har en behagelig smag af appelsin der afhjælper din infektion i munden samt ligeledes lindrer irritation og brændende fornemmelser i munden og tandkød. 

Daktarin Mund gel virker også til at afhjælpe og forhindre yderligere udbrud af mundinfektioner som f.eks. svamp og trøske

Herunder er angivet information om Daktarin Mund Gel:

 • Behandler Trøske
 • Behandler svamp og bakterieinfektioner
 • Indeholder Miconazol
 • Beroliger hals og mundinfektion
 • Forhindrer en hals eller mundinfektion gentager sig
 • Med Appelsinsmag der gør den let at sluge. Daktarin mund gel bør holdes i munden så længe som muligt, før det sluges.

Hvad er Miconazol?

Daktarin Sukkerfri mund gel indeholder den aktive ingrediens miconazol. Miconazol er et svampedræbende håndkøbslægemiddel, der bruges til behandling af infektioner af svamp og trøske. Miconazol dræber svampe og trøske ved at interferere med deres cellemembraner.

Hvordan fungerer Miconazol?

Miconazol virker ved at stoppe svampe fra at producere et stof kaldet ergosterol, der er en vigtig bestanddel i svampes cellemembraner. Forstyrrelsen i produktionen af ​​ergosterol forstyrrer svampens cellemembran og får svampen til at forsvinde.

Instruktion

Sådan skal du anvende Daktarin mund gel:

Anvendelse hos voksen, ældre og børn over 6 år:

Anvend en lille mængde gel direkte på det angrebne område med en ren finger, fire gange om dagen. Gelen holdes i munden så længe som muligt.

Ved trøske bør tandproteser fjernes om natten og pensles med gelen.

Børn i alderen 4 måneder til 6 år:

Anvend en lille mængde gel direkte på det angrebne område med en ren finger, to gange dagligt. Gelen holdes i munden så længe som muligt.

Advarsel

Der bør udvises forsigtighed ved anvendelse af Daktarin mund gel:

 • Daktarin mund gel er klæbrig. Du bør være omhyggelig med at sikre, at gelen ikke blokerer halsen, da dette kan medføre kvælning, især hos børn. Gelen bør ikke sættes på bagsiden af ​​halsen, og den ordinerede dosis kan opdeles i mindre portioner.
 • Hvis du har kunstige tænder (tandproteser) og behandler trøske bør du børste gel på dine tandproteser, når du tager dem ud om natten for at dræbe enhver svamp der kan være på tandproteser.
 • Behandling med dette håndkøbelægemiddel bør fortsættes i to dage efter symptomerne er forsvundet for at sikre, at infektionen er fuldt behandlet og forhindre symptomerne i at komme tilbage.
 • Du bør anvende Daktarin Mund gel med jævne mellemrum.
 • Gennemfør den behandling medmindre andet er angivet.

Potentielle bivirkninger

Mulige bivirkninger ved brug Daktarin Mund gel:

Håndkøbslægemidler og deres mulige bivirkninger kan påvirke de enkelte mennesker forskelligt. Følgende er nogle af de bivirkninger, der er kendt for at være forbundet med denne medicin. Fordi en bivirkning er angivet her, betyder det ikke, at alle mennesker der anvender dette håndkøbslægemiddel vil opleve bivirkninger. Mulige bivirkninger kan omfatte:

 • Kvalme
 • Opkast
 • Diarré

Bivirkningerne der er anført ovenfor omfatte ikke alle de indberettede bivirkninger ved produktet. For mere information om andre mulige risici forbundet med dette produkt bør du læse emballagen samt indlægssedlen.

Aktiv ingrediens

Daktarin mund gel indeholder:

Miconazol 2%, prægelatineret kartoffelstivelse, alkohol polysorbat 20, natriumsaccharin, kakaoaroma, orange smag, glycerol, vand.

Produktinformation

Mængde 30 Gram ( 2% )
Producent Daktarin
Klassifikation Apoteksforbeholdt lægemiddel (P)
Produktnummer 1572
Pakning Engelsk eller flersproget
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (2)

Ofte købt sammen med

Andre så også på