CymaClear Tranebær

Mod blærebetændelse

CymaClear Tranebær

Mod blærebetændelse

49,95 kr

Betal hurtig og sikkert med Mobilepay

60 ml

Ikke på lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

49,95 kr

Beskrivelse

CymaClear Tranebær mod blærebetændelse. Blærebetændelse eller urinvejsinfektion er et meget almindeligt problem, hvor mange kvinder vil få denne infektion på et tidspunkt i deres liv. De fleste kvinder kan forebygge blærebetændelse eller urinvejsinfektion ved indtagelse at et dagligt kosttilskud der indeholder tranebær ekstrakt til hjælpe med at opretholde en sund urinvej.  Forebyggelsen af blærebetændelse skal ses i lyset af, at lidelsen ofte er smertefuld, hvorfor dette vil hjælpe videre uden ubehag.

Hvad er blærebetændelse?

Blærebetændelse er en infektion der forsager betændelse i blæren, og det anslås, at op til 40% af alle kvinder vil lide af blærebetændelse på et tidspunkt i deres liv.

Blærebetændelse forårsager en brændende fornemmelse og en hyppig trang til vandladning. Dette er en irriterende tilstand, som oftest rammer kvinder, men lidelsen kan påvirke alle aldersgrupper hos begge køn. Det kan potentielt være en mere alvorlig tilstand for mænd, hvor de skal konsultere deres læge, hvis de oplever symptomer på blærebetændelse.

Herunder er angivet nogle symptomer på blærebetændelse:

  • En brændende fornemmelse, når du passerer vandet (tisser)
  • Behovet for at lade vandet ofte, selv om der kan være meget lidt at passere
  • En generel smerter i underlivet
  • Urinen er mørkere end sædvanligt

Hvad er årsagen Blærebetændelse?

Der er ikke altid en indlysende grund til, at nogle kvinder får blærebetændelse mere end andre, men herunder kan mulige årsager nævnes:

  • Infektion af tarmbakterier er den mest almindelige årsag til blærebetændelse, især blandt kvinder, der har et kort urinrør sammenlignet med mænd (røret hvorigennem urinen passerer fra blæren og ud)
  • Hyppig seksuel aktivitet (også kendt som "Honeymoon blærebetændelse")
  • Irritation forårsaget af parfumer, deodoranter, shower gel eller skumbad
  • Ændringer i hormoner efter overgangsalderen kan gøre urinvejene lettere irriteret af blærebetændelse

Instruktion

Brug behandlingen i 2 dage, hvorefter symptomer bør være forsvundet.

Se din læge, hvis symptomerne fortsætter efter denne periode.

CymaClear Liquid skal indtages oralt.

Dosering: Voksne, ældre og børn over seks år: Tag to 5ml skefulde godt fortyndet med vand, tre gange dagligt efter måltider.

Smid ubrugte væske ud 2 måneder efter åbning

Anbefales ikke til børn under 6 år.

Advarsel

Indtagelse CymaClear Liquid kan forårsage luft i maven. Du kan også skulle tisse oftere end normalt, når du har taget produktet. Hvis du bemærker disse eller andre bivirkninger bør du stoppe med at tage produktet, og konsultere din læge.

Må ikke anvendes ved graviditet, hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, diabetes, enhver nyresygdom, eller hvor et begrænset saltindtag er angivet. 

Aktive ingrediens

CymaClear Liquid indeholder:

Tranebær aromatiseret opløsning 1.5g/5ml af kaliumcitrat, Væsken ligner overskyet, tyk gul / brun væske. Væsken blandes i med vand for voksne, ældre og børn over 6 år.

Produktinformation

Mængde 60 ml
Producent Cymalon
Klassifikation Apoteksforbeholdt lægemiddel (P)
Produktnummer 356
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5012617022684
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på