2 Cymalon, lindring af blærebetændelse og urinvejsinfektion

Cymalon

Cymalon giver en effektiv lindring fra symptomer på blærebetændelse og urinvejsinfektoion, hvilket er årsagen til, at det er en af ​​de mest populære behandlinger mod blærebetændelse. Cymalon indeholder natriumcitrat, der hjælper med at neutralisere surhedsgraden i urin under en infektion af blærebetændelse – Cymalon giver en effektiv lindring fra den brændende smerte og irritation. Cymalon er tilgængelig som håndkøbsmedicin mod blærebetændelse

Cymalon breve med og uden tranebør kan fås i en pakke med seks breve. Bland posens indhold med vand, tre gange om dagen i to dage. Selv hvis dine symptomer med lethed forsvinder inden for få timer, skal du tage hele behandlingen med de seks breve.

Cymalon tabletter med tranebær ekstrakt. Tag 1-4 tabletter dagligt for at opretholde en sund. Selv hvis dine symptomer med lethed forsvinder inden for få timer, skal du gennemføre hele behandlingen.

Cymalon Liquid med tranebær. Tag to 5 ml. skefulde efter et måltid tre gange dagligt i to dage. Selv hvis dine symptomer med lethed forsvinder inden for få timer, skal du gennemføre hele behandlingen.