Cyclizin Tabletter

Mod transportsyge (GoTur & Marzine alternativ)

Cyclizin Tabletter

Mod transportsyge (GoTur & Marzine alternativ)

149,95 kr

Betal hurtig og sikkert med Mobilepay

100 Tabletter
( 50 mg )

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

149,95 kr

Beskrivelse

Cyclizin transportsyge tabletter er et håndkøbslægemiddel der lindrer symptomer mod transportsyge dvs. søsyge, køresyge og luftsyge. Cyclizin tabletterne inderholder ingrediensen Cyclizin, der forhindrer kvalme især i forbindelse med længerevarende rejser. Tabletten virker ved at balancere organerne, som dermed reducerer forvirringen samtidig med, at tabletten stopper kvalmen. Cyclizin er også effektiv ift. at formindske døsighed, så du kan have en behagelig rejse.

Cyclizin tabletter indeholder den samme aktive ingrediens som GoTur fra Orifarm og Marzine tabletter.

Cyclizin tabletter er et alternativ til GoTur tabletter og Marzine tabletter – Samme aktive ingrediens – bare billigere.

Ofte stillede spørgsmål ved Cyclizin transportsyge tabletter

1. Hvordan kan I sælge Cyclizin meget billigere end mit lokale apotek?

Vores priser på netop denne medicin er baseret på en generisk version af GoTur tabletter og Marzine tabletter – Den aktive ingrediens i selve produkterne er de samme, men selve produktet er ikke ”brandet” som GoTur og Marzine, men derimod i en neutral indpakning med visning af den aktive ingrediens. Cyclizin tabletter, GoTur tabletter og Marzine tabletter har alle den aktive ingrediens Cyclizin til fælles

2. Giver Cyclizin tabletter mig den samme virkning som den brandede version (GoTur og Marzine tabletter)?

Absolut. Når en medicinalvirksomhed udvikler et lægemiddel får virksomheden ligeledes en unik rettighed til at sælge det pågældende produkt for en årrække (originalt produkt). Når denne rettighed udløber kan enhver medicinalvirksomhed forudsat at de opfylder reglerne producere tilsvarende lægemiddel (generisk produkt). Dette oplever du ligeledes på det normale apotek, hvor farmaceuten spørg om du vil have den originale medicin som typisk er dyr eller en generisk version (samme indhold) som typisk er billigere.

Dette håndkøbslægemiddel besidder identiske medicinske egenskaber uanset mærke, emballering og reklame. Nøglen er den "aktive" ingrediens - der rent faktisk behandler symptomet. Beskyttelse og kvalitetskontrol gælder ligeligt for alle originale som generiske lægemidler. Det generiske lægemiddel skal opfylde de samme kvalitetskrav som det originale lægemiddel. Emballage kan variere, men ingredienserne er identiske, og resultaterne af behandlingen vil være de samme.

Et godt råd:

Nøglen er den aktive ingrediens. Kig derfor på det mærke du kender, og noter den aktive ingrediens for derefter at kontrollere, at den aktive ingrediens samt dosis er den samme som på det generiske brand. 

Instruktion

Anvendelse af Cyclizin Transportsyge tabletter:

Kan anvendes af voksne og børn over 12 år. Tag én 1 tablet (50 mg). 
Tabletterne skal tages 1-2 timer før afrejse. Der må højst indtages 3 tabletter i døgnet. 

Advarsel

Forholdsregler:

  • Må kun anvendes under graviditet efter lægens anvisning.
  • Bør ikke anvendes ved amning pga. manglende viden.
  • Dette produkt bør ikke bruges til børn under 12 år
  • Medicinen kan forårsage døsighed. Hvis du oplever dette skal du ikke køre bil eller andre store køretøjer
  • Undgå alkohol

Du bør ligeledes læse nedenstående:

Ved samtidig anvendelse af andre lægemidler øger Cyclizin virkningen af visse midler mod depression samt MAO-hæmmere (midler mod depression eller Parkinsons sygdom). Cyclizin forstærker den sløvende virkning af beroligende midler, midler mod psykoser og sovemidler. Cyclizin kan nedsætte virkningen af pyridostigmin (middel mod myasthenia gravis) samt donepezil, galantamin og rivastigmin (midler mod demens). 

Potentielle bivirkninger

Medicin og deres mulige bivirkninger kan påvirke de enkelte personer på forskellige måder. Følgende er nogle af de bivirkninger, der er kendt for at være forbundet med denne medicin. Fordi en bivirkning er angivet her betyder det ikke, at alle personer der bruger denne medicin vil opleve bivirkningerne: 

  • Meget almindelige (over 10%): Døsighed, mundtørhed, sløret syn Brændende fornemmelse
  • Ikke almindelige (0,1-1%): Hjertebanken, uro, søvnbesvær, hududslæt, manglende vandladning.
  • Sjældne (0,01-0,1%): Leverbetændelse, almen sløjhed, tendens til infektion og feber.

Aktive ingrediens

Dette produkt indeholder den aktive ingrediens Cyclizinhydrochlorid
Øvrige indholdsstoffer: Laktose, kartoffelstivelse, akaciegummi (E414), magnesiumstearat.

 

Produktinformation

Mængde 100 Tabletter ( 50 mg )
Producent Generic Medicine
Klassifikation Apoteksforbeholdt lægemiddel (P)
Produktnummer 32064
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5017007025474
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på