Cutrin Bio+

Cutrin Bio+

Cutrin Bio+ er en hårplejeserie som plejer både hår og hovedbund og er udviklet specielt til at afhjælpe hovedbundsproblemer.
Cutrin Bio+-serien indeholder produkter som er effektive overfor hovedbundsproblemer såsom skæl, irritation, kløe og rødme.  

Med Cutrin Bio+ får du effektive produkter i høj kvalitet, som er anerkendte i frisørbranchen.  

Læs mere Skjul

Hvem er Cutrin?

Cutrin blev etableret i 1971 og er i dag kendt som Cutrin Oy – en international Finsk hårplejevirksomhed med stor succes i blandt andet de nordiske lande, Rusland samt Estland, Litauen, Hviderusland og Ukraine. 

Cutrin produkter henvender sig især til fint, nordisk hår og hovedbund, hvorfor mærket er så udbredt i Norden. 

Cutrin Bio+

Cutrin Bio+ er en hårplejeserie som plejer både hår og hovedbund og er udviklet specielt til at afhjælpe hovedbundsproblemer.

Cutrin Bio+ indeholder produkter som er effektive overfor hovedbundsproblemer såsom skæl, irritation, kløe og rødme.

Med Cutrin Bio+ får du effektive produkter i høj kvalitet, som er anerkendte i frisørbranchen.

Cutrin Bio+ hos Mecindo

Hos Mecindo har vi et udvalg af produkter fra Cutrin Bio+ Active-serien og Cutrin Bio+ Balance-serien.

Cutrin Bio+ Active-serien er en anti-skæl serie til alle hårtyper, som hjælper med at fjerne skæl og lindrer kløe. Seriens produkter giver balance i hovedbunden og forhindrer dermed dannelsen af overdreven hårtalg. Serien er velegnet til akut behandling samt til jævnlig brug.

  • Cutrin Bio+ Active Shampoo fjerner skæl fra hovedbunden, modvirker irritation og kløe, og regulerer fedtdannelsen i hovedbunden. 
  • Cutrin Bio+ Active Serum er en leave-in hårlotion som fjerner skæl, reducerer kløe og rødme samt regulerer fedtdannelsen i hovedbunden. 

Cutrin Bio+ Balance-serien henvender sig især til tør eller irriteret hovedbund, da den har en beroligende effekt og skaber balance i hovedbunden. Seriens produkter hjælper med at forebygge tør skæl og er ideel til normal eller farvebehandlet hår.

Hvad er skæl?

Skæl er et meget udbredt og generende problem, som dog hverken er smitsomt eller farligt.

Skæl er afskalning af døde hudceller fra hovedbunden, som kan give kløe og irritation.

Nogle gange er sygdomme som psoriasis eller soboroisk eksem (skæleksem) årsagen. Det er dog ofte gærsvampen Pityrosporum ovale som er den væsentlige årsag til skældannelse.

Svampen er normalt til stedet i hårbunden hos voksne og hos langt de fleste er det ikke et problem. Dog kan der nogle gange blive en overvækst af svamp i hårbunden, hvilket øger skældannelsen på grund af hurtigere omsætning af hudcellerne i hårbunden.

Skælproblemet kan ofte klares ved at vaske håret med en shampoo, som nedsætter mængden af svampen i hårbunden.

Hvis dette mod forventning ikke er tilstrækkeligt, må du tale med din læge om problemet. Her vil du kunne få hjælp til en mere præcis diagnose og, om nødvendigt, få udskrevet recept på et svampedræbende middel. 

Læs mere Skjul