Cutrin Bio+

Cutrin er en velkendt producent af shampoo, balsam og andre hårplejeprodukter. I dag findes der to serier af produkter: Cutrin Bio+ og Cutrin Vieno. Læs mere om de skønne hårplejeprodukter nederst på siden. 


Hvad er Cutrin?

Cutrin blev etableret i 1971 og er i dag kendt som Cutrin Oy – en international Finsk hårplejevirksomhed med stor succes i blandt andet de nordiske lande, Rusland samt Estland, Litauen, Hviderusland og Ukraine. 

Produkterne henvender sig især til fint, nordisk hår og hovedbund, hvorfor mærket er så udbredt i Norden. Ordet Cutrin stammer fra latin, hvor cutis er hud og crinis er hår.


Cutrin Bio+ produkter

Cutrin Bio+ er en hårplejeserie som plejer både hår og hovedbund og er udviklet specielt til at afhjælpe hovedbundsproblemer.

Cutrin Bio+ indeholder produkter som er effektive overfor hovedbundsproblemer såsom skæl, irritation, kløe og rødme. Ingredienslisten er sammensat af naturlige ingredienser, da naturen bidrager med helt særlige og unikke egenskaber. Planter og bær indeholder et væld af næringsstoffer som vitaminer, mineraler og olier. Især multebær og blåbær anvendes i Cutrin Bio+ produkterne – blåbær er naturligt rig på bl.a. antioxidanter. 

Her på mecindo.dk finder du hårplejeprodukter fra både Cutrin Bio+- og Cutrin Vieno serien.


Cutrin Bio+

Cutrin Bio+ Active-serien er en anti-skæl serie til alle hårtyper, som hjælper med at fjerne skæl og lindrer kløe. Seriens produkter giver balance i hovedbunden og forhindrer dermed dannelsen af overdreven hårtalg. Serien er velegnet til akut behandling samt til jævnlig brug.

  • Cutrin Bio+ Active Shampoo fjerner skæl fra hovedbunden, modvirker irritation og kløe, og regulerer fedtdannelsen i hovedbunden.
  • Cutrin Bio+ Active Serum er en leave-in hårlotion som fjerner skæl, reducerer kløe og rødme samt regulerer fedtdannelsen i hovedbunden.

Cutrin Bio+ Balance-serien henvender sig især til tør eller irriteret hovedbund, da den har en beroligende effekt og skaber balance i hovedbunden. Seriens produkter hjælper med at forebygge skæl og er ideel til normalt eller farvebehandlet hår.


Cutrin Vieno

Vieno-serien er en række hårplejeprodukter helt fri for duft. Serien er fremstillet i samarbejde med den finske allergi-forbund og er din garanti for allergivenlige produkter. Produkterne er skånsomme for både hår og hovedbund, men har samme effektive egenskaber som Bio+.

Cutrin Vieno består af bl.a. shampoo, conditioner, mousse, hårspray og tørshampoo. Især Cutrin Vieno Sensitive Hairspray Strong og Cutrin Vieno Sensitive Shampoo er populære produkter fra serien. Den sensitive hårspray giver et langvarigt hold til dit hår. Den efterlader håret med en naturlig glans og egner sig til sart hovedbund. Shampooen fugter, styrker og beskytter både hår og hovedbund. Samtidig efterlades håret rent og friskt. 


Husk den gode hårpleje

En god hårpleje består som minimum af hårvask med en effektiv shampoo. Sørg altid for at vælge en shampoo der passer til dit hår og din hovedbund. Har du fedtet, tør, irriteret eller skællende hovedbund, kan du vælge en shampoo der tager højde for lige netop dette. Du kan selvfølgelig også vælge shampooer til helt normalt hår og hovedbund.

En conditioner, også kaldet balsam, giver ekstra fugt, pleje og beskyttelse til dit hår. Du kan med fordel tilvælge en til din hårpleje hvis du ønsker at gøre noget ekstra. 

Sørg også for at rede dit hår dagligt. En børste stimulerer din hovedbund, fjerner løse hår og udglatter håret så det ikke bliver filtret og slår knuder.


Hvad er skæl?

Skæl er et meget udbredt og generende problem, som dog hverken er smitsomt eller farligt.

Skæl er afskalning af døde hudceller fra hovedbunden, som kan give kløe og irritation.

Nogle gange er sygdomme som psoriasis eller soboroisk eksem (skæleksem) årsagen. Det er dog ofte gærsvampen Pityrosporum ovale som er den væsentlige årsag til skældannelse.

Svampen er normalt til stedet i hårbunden hos voksne og hos langt de fleste er det ikke et problem. Dog kan der nogle gange blive en overvækst af svamp i hårbunden, hvilket øger skældannelsen på grund af hurtigere omsætning af hudcellerne i hårbunden.

Skælproblemet kan ofte klares ved at vaske håret med en shampoo, som nedsætter mængden af svampen i hårbunden.

Hvis dette mod forventning ikke er tilstrækkeligt, må du tale med din læge om problemet. Her vil du kunne få hjælp til en mere præcis diagnose og, om nødvendigt, få udskrevet recept på et svampedræbende middel. 


Køb Cutrin Bio+ på mecindo.dk 

Hos Mecindo har vi et udvalg af produkter fra Cutrin Bio+ Active-serien, Cutrin Bio+ Balance-serien og Cutrin Vieno-serien. Vælg de produkter der passer til dig og dit hår og oplev hvad Cutrin kan gøre for dit hår. En god hårpleje forebygger irritationer og giver dig velvære hver dag. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul