CuraNail Neglelak

Amorolfin mod neglesvamp

CuraNail Neglelak

Amorolfin mod neglesvamp

189,95 kr

Betal hurtig og sikkert med Mobilepay

3 ml
( 5% )

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

189,95 kr

Beskrivelse

CuraNail 5% neglelak er et håndkøbsprodukt der indeholder den aktive ingrediens Amorolfin. CuraNail anvendes én gang ugentligt mod mild svamp og negleinfektioner. CuraNail indeholder den aktive ingrediens Amorolfin, der er et effektivt svampedræbende middel, der tidligere kun kunne fås på recept. CuraNail dræber en lang række forskellige svampeinfektioner, som kan forårsage negleinfektioner.

Dette betyder, at de fleste patienter hurtigt kan behandles ved brug af CuraNail. CuraNail kommer i form af en neglelak (en reel neglelak), som kun skal anvendes én gang om ugen. Denne behandlingsmetode er effektiv og bekvemmelig, hvilket gør CuraNail til et førstevalg blandt håndkøbsmedicin ved behandling af milde svampeinfektioner og negleinfektioner. 

Hvor effektiv er CuraNail?

CuraNail 5% neglelak (Amorolfin) er en effektiv behandling der har vist sig at fjerne 85% af svampeinfektioner på negle og 76% af negleinfektioner på fødder (defineret som klinisk helbredelse plus forbedring) med 6 måneders behandling. Du bør forvente behandling på op til 6 måneder for en fingerneglsinfektion (den tid det tager for en ny negl at vokse ud igen) og omkring 9-12 måneder for en infektion i negle på foden

Hvem kan bruge CuraNail?

Du kan bruge CuraNail til at behandle en mild svampeinfektion på negle på både hænder og fødder hvis:

 • Du er over 18 år.
 • Du har en mild infektion.
 • Infektionen påvirker op til to negle.
 • Infektionen viser sig på den øverste halvdel eller siderne af neglen.

Behandling af mild svamp og negleinfektion kan tage tid, fordi neglen skal vokse ud igen, før infektionen er fuldstændig helbredt.

Af denne grund er det meget vigtigt, at du fortsætter med at bruge CuraNail én gang om ugen indtil infektionen er forsvundet og en sund negl er vokset ud igen. Det tager omkring 6 måneder for fingernegle og omkring 9-12 måneder for tånegle. 

Herunder er nogle tips til inspiration som kan hjælpe dig med din behandling

Gør brug af negleskabelonen som er vedlagt i CuraNail pakken. Hertil er der vedlagt tegninger af negle der gør det nemt for dig, at udfylde og kortlægge dine fremskridt og derved følge med i selv de mindste ændringer i din neglebehandling.

 • Vælg en bestemt dag til konsekvent at udføre behandlingen og forsøg derefter at sætte det ind i en rutine, f.eks. efter en sportsaktivitet eller efter et bad.
 • Du kan evt. sætte en påmindelse i din kalender for, at se fremskridt i din behandling hver 3. måned. Dette vil være afgørende for at overvåge dine fremskridt og kontrollere, at CuraNail virker for dig

CuraNail behandling - Hvad du kan se efter 1-3 måneder:

Brug CuraNail én gang om ugen som anvist. Den aktive ingrediens, Amorolfin, vil derefter trænge ind i neglen og nå roden af ​​infektionen, hvor den kan begynde at dræbe svampen.

Hvad kan du se efter 3-6 måneder:

Efterhånden som infektionen bliver behandlet, kan du begynde at se en sund negl vokse. Du bør fortsat bruge CuraNail én gang om ugen, da du skal hjælpe den nye negl med at vokse tilbage.

Hvad kan du se efter 6-9 måneder:

Fortsæt med CuraNail behandling én gang om ugen, hvilket hjælper din negl efterhånden som den vokser. Den inficerede del af din negl skal vokse ud, og du skal begynde at se mindre misfarvning og fortykkelse efterhånden som den nye, ikke-inficerede negl erstatter den inficerede negl.

Hvad kan du se efter 9-12 måneder:

Det inficerede område er vokset helt ud og din normale negl burde være vokset tilbage og se sund ud igen. Dette tager omkring 6 måneder for fingernegle og 9-12 måneder for tånegle. 

Svar på dine spørgsmål

Spørgsmål: Jeg har set et billede af en svampeinfektion/negleinfektion, men jeg er stadig ikke sikker på, om det er, hvad jeg lider af. Nogle tips?

Svar: Neglesvampsinfektioner kan identificeres ved visse vigtige tegn. Nogle af disse omfatter:

 • Hvid, gul eller brun misfarvning.
 • Fortykkelse af neglen.
 • Samling af diverse urenheder under neglen.
 • Forvrænget form.
 • Skørhed.

Hvis du har mistanke om, at du har en negleinfektion i form af en svampeinfektion kan dit lokale apotek bekræfte tilstanden og hertil også hjælpe med råd til behandling.

Spørgsmål: Jeg bruger jævnligt mit lokale træningscenter og er begyndt at bære flip flops i omklædningsrummet for at undgå at få fodsvamp og fodvorter. Vil det også forhindre mig fra at få neglesvamp eller negleinfektioner?

Svar: Varme og fugtige områder er grobund for infektioner i fødder og negle. At iføre sig flip flops vil helt sikkert mindske chancerne for, at få og sprede disse infektioner, herunder neglesvamp og negleinfektioner.

Spørgsmål: Jeg læste et sted, at hvis du har fået fodsvamp så du er mere modtagelig for at udvikle en svampeinfektion eller negleinfektion. Er der nogen sandhed i dette?

Svar: Dette er absolut sandt. Over 90% af svampe og negleinfektioner er forårsaget af den samme svamp, der er årsagen til smitten med fodsvamp, så det er vigtigt at behandle fodsvamp så tidligt som muligt for, at minimere sandsynligheden for at inficere negle.

Spørgsmål: Min 16 år gamle søn har fået, hvad der synes at være en svampeinfektion eller negleinfektion. Kan han bruge CuraNail??

Svar: CuraNail kan kun bruges af personer over 18 år eller derover, men dermed ikke sagt, at han ikke kan få behandling for infektionen. Han bør konsultere sin læge, så denne kan tjekke og evt. ordinere en passende behandling.

Spørgsmål: Jeg har to inficerede tæer på den ene fod og en inficeret tå på den anden fod. Kan jeg stadig bruge CuraNail?

Svar: Nej, CuraNail må kun bruges på maksimalt 2 neglesøm i alt (ikke per fod). Behandlingen er stadig tilgængelig, men du er nødt til at konsultere din læge for at få en stærkere behandling.  

Spørgsmål: Jeg er diabetiker og er generelt nødt til at holde øje med mine fødder, da diabetes gør mig udsat for infektioner. Jeg har for nyligt bemærket, at neglen på min storetå er blevet misfarvet. Kan jeg behandle dette med CuraNail?

Svar: Det er godt, at du holder et vågent øje med dine fødder. Dog kan CuraNail ikke sælges i håndkøb til diabetikere. Du bør gå tilbage til din læge eller en diabetisk sygeplejerske for at få dette tjekket. Hvis det er en svampeinfektion eller negleinfektion vil dine læge være i stand til at ordinere en passende behandling.

Spørgsmål: Jeg bruger CuraNail i øjeblikket, men har fået at vide, at jeg skal bruge det en gang om ugen i mindst de næste 6 måneder. Nogle tips til at holde op med behandlingen? Jeg kommer nok til at glemme at bruge det.

Svar: Du skal ikke bekymre dig, da du ikke alene herom. Grunden til at CuraNailbehandlingen er så langvarig er, at det tager omkring 6 måneder for fingernegle og 9-12 måneder for tånegle at vokse ud og erstatte de inficerede negle. Det er derfor vigtigt at holde sig til behandlingen, især i de første 3 måneder, hvor forbedringer ikke kan være så synlige. Den ene ugentlige behandling bør hjælpe. 

Instruktion til behandling med CuraNail 5% neglelak (Amorolfin)

CuraNail involverer en simpel 3-trins-proces for hver inficeret negl:

Trin 1: Forbered neglen

Ved hjælp af en ny fil skal du forsigtigt file de inficerede områder af neglen ned, herunder negleoverfladen. Beskyt eventuelle sunde negle mens du gør dette, så du ikke spreder smitten.

 

ADVARSEL: Brug ikke den samme neglefil på smittede negle og sunde negle, da dette kan sprede infektionen hurtigt. For at forhindre smittespredning skal du passe på, at ingen andre bruger filer fra dit CuraNail-kit.

Trin 2: Rens neglens søm

Brug en af ​​de podninger, der er vedlagt, til at rense negleoverfladen. Smid ikke vatpinden væk, da du får brug for denne til at rense applikatoren senere.

Trin 3: Behandl neglen

Dyp en af ​​de genanvendelige applikatorer i flasken med neglelak. Lakken må ikke tørres af på kanten af ​​flasken før den anvendes. Påfør neglelakken jævnt over hele overfladen af ​​neglen. Lad de(n) behandlede negl(e) tørre i cirka 3 minutter. 

Advarsel

CuraNail bør ikke bruges af:

 • Personer under 18 år.
 • Kvinder der er gravide eller ammer.
 • Enhver der nogensinde har haft en allergisk reaktion over for Amorolfin eller nogen af ​​de øvrige indholdsstoffer i CuraNail.
 • Personer med svære negleinfektioner.
 • Personer med en infektion der påvirker mere end to negle.

Hvis ovenstående gælder for dig, bør du konsultere din læge eller fodterapeut. Personer med diabetes, et svagt immunforsvar eller dårlig blodcirkulation bør tjekke med deres læge eller på et apotek før anvendelse af CuraNail. CuraNail leveres i en pakke med en lille flaske lak, renseservietter, genanvendelige applikatorer og neglefile. Negle skal behandles én gang om ugen. 

Potentielle bivirkninger

Heldigvis er bivirkninger ved behandling med CuraNail ualmindelige. Meget sjældent kan der være en let brændende fornemmelse omkring neglene efter påførelsen af lakken, dog aftager denne hurtigt. Når du anvender CuraNail bør du ikke bære neglelak eller kunstige negle, da de kan forhindre behandlingen i at fungere korrekt. Sørg for at undgå, at lakken kommer i kontakt med øjne, ører, mund eller næse.

Aktive ingrediens

Amorolfin 5% w / v.

CuraNail-pakken indeholder:

 • 3 ml. flaske af neglelak (cirka 3 måneders forsyning).
 • Genanvendelige applikatorer. 

Produktinformation

Mængde 3 ml ( 5% )
Producent Curanail
Klassifikation Apoteksforbeholdt lægemiddel (P)
Produktnummer 1563
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5020465200628
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på