2 Køb Crobar Barer lavet på Spiselige Insekter og se udvalget på Mecindo.dk
Crobar

Sund & bæredygtig med spiselige insekter

Prisvindende Crobar energibar er 1 af de absolut sundeste og mest miljøvenlige veje til vitaminer, mineraler, antioxidanter og masser af næringsholdig protein - 100 % fri af gluten, soja og mejeriprodukter.

Fårekyllinge Mel & Insekter

Hemmeligheden bag Crobar er at Crobar er baseret på fårekyllingemel. Spiselige insekter er for mange europæere stadig fremmet, men faktum er at spiselige insekter i forhold til fx kvæg indeholder 100% aminosyreholdig protein og halvt så meget fedt, forsyner dig med dobbelt så meget jern end fx spinat, er rig på B12-vitamin og omega 3 fedtsyrer, fortærer betragteligt mindre føde, vand og produktionsforhold og udlader 80 % mindre co2.

Kan man virkelig spise Insekter?

Spiselige insekter bliver i EU for alvor anerkendt i 2013 og flere akademiske og sundhedsfaglige undersøgelser påviser betragtelige fordele i proteinkilden. I forlængelse af de miljømæssige og produktionsøkonomiske faktorer kan en stor del af befolkningen, der normalt må spare de økologiske og fedtfattige produkter væk, få adgang til sund, glutenfri og fedtfattig kost. Endnu et væsentligt bidrag til samfundsrelaterede udfordringer som fedmeepidemi og sundheds- og kostrelaterede sygdomme.

Velsmagende, sunde barer

Crobar energibar bliver først lanceret i UK med udgangspunkt i at fremme bæredygtig, sund og lettilgængelig fødevareproduktion. Der eksisterer mindst 2000 spiselige insektarter og det er kun fantasien, der sætter grænser for hvilke muligheder, der ligger i insektmel. 
Crobar fås i en række velsmagende smagsvarianter som fx hindbær/kakao, kaffe/vanille og jordnødder - alle fri af gluten, soja og mejeriprodukter. Crobar fås også som glutenfri økologisk fårekyllingemel, du selv kan tilføre i din madlavning for en sundere, mere proteinrig og miljøvenlig diet. Brug det i gryderetter, bagværk eller pastadej - det er en win-win-situation!