2 Creative Nature | Stort udvalg af økologiske fristelser hos - Mecindo.dk

Creative Nature


Viser 1 til 24

Creative Nature

Creative Nature består af et ungt team med et etisk korrekt fokus. I 2011 blev det opkøbt af 22 årige Julianne som tog en chance, fordi hun mente hun kunne løfte Creative Nature til et andet niveau.

Creative Nature vil fremme sundhed, kreativitet og respekt for miljøet, ved at øge bevistheden om miljømæssige, sociale og sundhedsmæssige problemer og ved at levere den højeste kvalitets naturlige produkter.

Kort efter blev Creative Nature en af de førende aktører i super foods verdenen ved at levere, fantastiske, enæringsmæssigt rige fødevarer de sidste par år. Deres produkter indkøbes fra nogle af de mest afsidesliggende og uberørte hjørner af jorden, hvor jorden er rig på næringsstoffer og ikke er blevet beskadiget af landbrug og brug af kemikalier. Dette har resulteret i en kollektion af rene, rå, uforarbejdede, naturlige produkter, herunder også nogle af de bedste ”healere” på denne jord.

Hvad er Creative Nature’s mål?

Deres mål er at inspirere kundernes tillid, så de ved, at når de køber et produkt fra Creative Nature er produktet af den højeste kvalitet, bæredygtigt opdrættet, etisk handlet og i en emballage som er 100% genanvendelig.

  • Bæredygtighed 
  • Kvalitet 
  • Etisk handlet 

Er der håb for planeten?

Planeten har været har i mange år før nogen af os. Derfor mener Creative Nature at vi bør stole på naturen og lade naturen være vores vejledere. Planeten giver os alt hvad vi behøver for at leve et succesfuldt, sundt og rigt liv. De tilvejebringer en uddannelsesmæssig information og vejledning omkring brugen af naturlige vegetabilske produkter og fødevarer. På denne måde, mener Creative Nature at de kan genetablere forholdet mellem folket og naturen og hjælpe dem til at tage ansvar for egen sundhed, tanker og handlinger og dermed øge den generelle sundhed og trivsel – både for planeten , men også for dets folk.

Stort udvalg af superfoods

Hos Creative Nature har de et stort udvalg af superfoods af den højeste kvalitet som vil være velsmagende og samtidigt utroligt nærende. Superfoods er en række af fødevare hvis ernæringsmæssige profil er så superiør, at disse har fået tilnavnet super fødevarer. Eksempler på disse kan være gojibær som har et utroligt højt indhold af antioxidanter som netop forhindrer oxidativt stress og hjælper cellerne med at bekæmpe frie radikaler.