Crazy Rumors

Læbernes tynde hud kan hurtigt blive tør, skælle og sprække. Solens varme kan udtørre dine læber, men det samme kan skiftende temperaturer, vintervejr og salt også. En læbepomade giver fugt til huden og efterlader dem bløde og beskyttede. Læs mere om læbepomaderne fra Crazy Rumors nederst på siden.


Hvad er Crazy Rumors?

Crazy Rumors er et amerikansk brand og producent af skønne og plejende læbepomader. Idéen kom til Edie og Brian i 2003 hvorefter de gennem en lang periode forsøgte at finde frem til den helt rette sammensætning af ingredienser, indtil de en dag var tilfredse. Den første Crazy Rumors læbepomade var færdig og helt perfekt. Derefter begyndte de sammen at fremstille nye læbepomader hvilket det brede sortiment i dag er et resultat af. Læbepomaderne fra Crazy Rumors sælges i dag i mere end 20 lande – også i Danmark, her på mecindo.dk.

Læbepomaderne fra Crazy Rumors produceres i små mængder ad gangen, hvilket betyder at læbepomaderne altid er friske og i fantastisk kvalitet. 


Læbepomader uden kemi

Lækre smagsvarianter og fantastisk pleje til dine læber. Crazy Rumors læbepomader er hverken olieagtige, tynde eller voksagtige, men derimod helt perfekte. Ingredienserne er veganske og så vidt muligt økologiske. De forskellige smage stammer fra naturlige ingredienser som planter, frugter og grøntsager.

Alle læbepomaderne fra Crazy Rumors indeholder intensivt fugtgivende sheasmør samt blødgørende jojoba olie. Derudover indgår også macadamiaolie, olivenolie, E-vitamin og stevia.

Den enkelte læbepomade er pakket i BPA fri og genanvendelig emballage, hvilket er godt for miljøet. Selvom Crazy Rumors ikke bruger kemi, kan en åbnet læbepomade holde sig i op til 24 måneder. Dog anbefaler de, at når du har åbnet læbepomaden, bør du bruge den inden for 18 måneder. Det er jojobaolien og E-vitamin der fungerer som antioxidant og holder pomaden frisk så længe.


Vælg din Crazy Rumors læbepomade

Med flere end 20 forskellige varianter kan vi næsten garantere, at du finder lige netop den smag der passer dig bedst. Uanset hvilken læbepomade du vælger, får du de fantastiske plejende egenskaber.

Vælg bl.a. mellem smagsvarianterne Black Cherry, Mint, Banana Split, Bubble Gum, Cocoa, Hisbiskis, Honey og Neutral. 

De tre mest populære Crazy Rumors læbepomader er: 


Køb Crazy Rumors på mecindo.dk

Få bløde, fugtige og velplejede læber med en læbepomade fra amerikanske Crazy Rumors. Dine læber påvirkes hurtigt af vind og vejr, og kan blive både tørre og sprække. Ved at bruge en læbepomade tilfører du fugt til den tynde hud og forebygger derfor tørhed, svie og sprækker.

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene. 


Læs mere Skjul