2 Crazy Jack, Stort udvalg af Helsekost Online - Mecindo.dk

Crazy Jack


Viser 1 til 24

Crazy Jack

 

Crazy Jack blev skabt på baggrund af et brændende ønske om at sund, lækker og økologisk skulle være normen i den verden vi lever i.
 Crazy Jack går op i gode omgivelser for alle, og derfor har de et ønske om, at vi alle skal passe på den verden, som vi lever i. Kun 2% af verdens mad bliver groet organisk, og Crazy Jack har sat sig for at finde så mange som muligt, der deler deres overbevisninger. Derfor samarbejder de med en række andre organiske producenter, og de prøver alle ihærdigt at hæve de 2%.

Alt fra chilipulver til paranødder

Crazy Jack har efterhånden eksisteret i lang tid, og derfor er deres produktsortiment meget udvidet og imponerende. Produkterne har deres organiske baggrund til fælles, men ellers findes der produkter fra alle ender og kanter af køkkenet. Især bør man dog lægge mærke til deres nødder og deres forskellige pulvere, der har en helt fantastisk naturlig og organisk smag. Høj kvalitet, højt smagsniveau, højt sundhedsniveau og lækre konsistenser er kendetegnet for Crazy Jacks produkter. 

Mecindo stolte over at føre deres produkter

Crazy jack er et meget stort mærke på det økologiske marked, og derfor falder det Mecindo naturligt at føre en lang række af deres produkter. Tjek dem ud, og bliv inspireret!