Cosborg

Cosborg er en familieejet dansk virksomhed som blev etableret under navnet BIONA A/S i 1987 af Inge og Ole Borgstrøm.

Virksomheden udviklede sig på få år til en af de største udbydere på det skandinaviske marked, og i dag har Cosborg mange års erfaring indenfor bl.a. kosttilskud og hår- og hudpleje.

Cosborg tilbyder en lang række populære produkter indenfor hår- og hudpleje, samt kosttilskud baseret på plantestoffer. 


Hvem er Cosborg?

Cosborg er en familieejet dansk virksomhed som blev etableret under navnet BIONA A/S i 1987 af Inge og Ole Borgstrøm.

Virksomheden udviklede sig på få år til en af de største udbydere på det skandinaviske marked, og i dag har Cosborg mange års erfaring indenfor bl.a. kosttilskud og hår- og hudpleje.

Cosborg tilbyder en lang række populære produkter indenfor hår- og hudpleje, samt kosttilskud baseret på plantestoffer.

Cosborg B12 til pleje af problemhud og hovedbund

For langt de fleste personer, er det nødvendigt at pleje håret for at opnå et flot, fyldigt og glansfuldt hår. Desværre oplever mange at de, på grund af tør og irriteret hud, ikke kan anvende en lang række produkter til vask af hår og hovedbund.

Cosborg har udviklet plejende produkter som er særligt velegnet til problemhud og tør og irriteret hovedbund.

  • Cosborg Derma B12 Shampoo er en hårshampoo som er velegnet til tør og irriteret hovedbund. Shampooen plejer hovedbunden, stimulerer hårets volumen, og giver fugt og pleje til både hår og hovedbund – uden at efterlade hverken hud eller hår fedtet. 

Cosborg hudpleje til hænderne

Hænderne er nok dét sted på kroppen som udsættes for mest: solens stråler, vinterens kulde, udtørrende sæbe- og opvaskeprodukter. Netop derfor er det så vigtigt at sørge for, at hænderne også bliver plejet og velholdt.

  • Cosborg FingerCare er en specialcreme som giver fugt og pleje til tørre, sprukne og ru fingre. Cremen giver dybdevirkende fugt til huden som efterlader huden blød og smidig, og dermed modvirker irritation og revnedannelse i huden. 
  • Cosborg Handcare er en blødgørende specialcreme som giver fugt og pleje til tørre og ru hænder. Cremen giver dybdevirkende fugt til huden som efterlader huden blød og smidig, og dermed modvirker irritation og revnedannelse i huden.   

Cosborg hudpleje til fødderne

Det er vigtigt, at vi tager vare på vores fødder. De er kroppens fundament og har stor betydning for resten af kroppens bevægeapparat, hvorfor de kræver lidt ekstra opmærksomhed og pleje, hvis de skal fungere optimalt.

Cosborg har en række fodplejeprodukter som retter sig specifikt mod nogle af de mest udbredte fodgener, såsom ligtorne, tør hud, hælrevner og knyster.

  • Cosborg FodFriskSpray er en langtidsvirkende spray som giver friske og tørre fødder hele dagen. Sprayen har en antiperspirant virkning som både er bakteriehæmmende og fjerner dårlig lugt og fodsved. 
  • Cosborg HælCreme er en plejende creme som er velegnet til sprukne hæle, hælrevner og fodsåler. Cremen hjælper med at nedbryde og opløse fortykket hud og tilfører desuden dybdevirkende fugt til huden. Cremen gør huden blød og smidig og dermed kan man undgå tør, ru, sprukken og revnet hud. 

Gode råd til en ordentlig fodpleje

  • Det er en god idé at give sine fødder et afslappende og plejende bad nogle gange om ugen. 

Badet er naturligvis med til at rengøre fødderne, men kan også virke opblødende på hård hud. Det kan her være en god idé at bruge et blødgørende produkt, som ikke udtørrer huden i samme grad som almindelig sæbe kan gøre. 
Cosborg Fodbadeolie er en blødgørende og plejende fodbadeolie som er velegnet til tør og hård hud. Olien indeholder en række planteolier som er med til at forbedre hudens blødhed og smidighed.  

  • Man bør dagligt anvende et fodplejeprodukt såsom salve, creme eller lotion. 

Fødderne har det bedst, hvis de bliver plejet dagligt. En god start kan være at smøre sine fødder efter badet med en blødgørende creme eller salve.
Cosborg Fodcreme er en blødgørende creme som er velegnet til tør og hård hud på fødderne. Cremen giver dybdevirkende fugt, hvilket modvirker irritation og revnedannelse i huden.
De blødgørende stoffer tilfører fugt og genopbygger hudens naturlige fugtbalance, så du opnår velvære med bløde smidige fødder.

  • Man bør mindst en gang ugentligt skrubbe sine fødder med en god scrub. 

Eventuel hård hud kan reduceres med en skrubbecreme, da døde hudceller dermed fjernes og huden lettere holdes blød.

  • Er fødderne ekstra slidte, kan en dybdevirkende kur være fordelagtig.  

Har du meget tør hud på fødderne kan du med fordel smøre fødderne tykt ind i fodsalve, tage et par løstsiddende bomuldsstrømper på og sove med dem på.

  • Lad fødderne få luft. 

Når du kommer hjem bør du altid tage skoene af og gå på bare tæer eller i et par løse hjemmesko. På denne måde får foden fuld bevægelsesfrihed og hele foden får dermed luft.

Læs mere Skjul