Copyright

Copyright

Indholdet af hjemmesiden, herunder grafik, data, oplysninger, tekst, billeder, design, logoer, links, software og kildekode, er beskyttet af copyright, varemærker, database og andre immaterielle rettigheder.

Du må hente og vise indholdet af hjemmesiden på en computerskærm eller opbevare dette indhold i elektronisk form på disk (men ikke på nogen server eller anden lagerenhed tilsluttet et netværk) eller udskrive en kopi af et sådan indhold til din egen personlige ikke-kommercielle brug forudsat, at du bibeholder alle og enhver meddelelser om ophavsret. Du må ikke på anden måde gengive, ændre, kopiere eller distribuere eller anvende til kommercielle formål nogen af ​​de materialer eller indhold på webstedet uden skriftlig tilladelse fra Mecindo Web ApS.

Visse af de navne og logoer, der anvendes på denne hjemmeside kan være danske som britiske registrerede varemærker eller varemærker tilhørende deres respektive brandejer. Sådanne navne og logoer er brugt på denne hjemmeside alene med det formål at udpege oprindelsen af ​​de pågældende produkter.