2 Convatecs bandager og plastre til sårpleje | Priser fra 89.95 kr | Mecindo.dk

Convatec


Viser 1 til 24

Convatec

ConvaTec er en medicinsk virksomhed, som har specialiseret sig i sårpleje. Deres produkter indenfor sårpleje dækker blandt andet forebyggelse infektion, beskyttelse af udsat hud, indkapsling og opsamling af sårvæske. Deres bandager forbedrer patienternes resultater og reducerer de samlede omkostninger ved pleje.  

Bandagerne

Udvalget af Convatecs bandager hos Mecindo.dk er er stort. Der er kompressionsbandager, der er lavet til at være i direkte kontakt med såret. De bruges for at hindre og kontrollere dannelsen af sårvæske. Alle Convatecs bandager og plastre kan være klæbende eller ikke-klæbende. 

Klæbende  bandager giver ekstra hold, hvor de ikke-klæbende er meget skånsomme og gode for skrøbelig hud. En kulbandagekan hjælpe med at reducere lugten fra ildelugtende sår, hvilket giver øget selvtillid og komfort. Du finder også et bredt udvalg af bandager med høj absorberings evne.

Sølv i bandagen

Mange af Convatecs bandager og plastre er der sølv i. Sølv har den gavnlige effekt at det er bakteriehæmmende og forebygger infektion i sår. Sølv bandager kan anvendes på alle typer sår. 

 Du kan finde sølv i mange af de produkter Mecindo.dk markedsføre, blandt andet i Aquacel Ag+ Extra Hydrifiber der både har høj absorberingsevne og antibakteriel virkning.

Det er nemt og overskueligt at bestille produkterne på Mecindos webshop, leveringstiden er kun 2-4 hverdage og fri fragt kan fås ved køb over 599kr

Sårpleje

Bandager og plastre har til opgave at opsuge sårsekret, fremme sårheling og beskytte såret mod bakterier udefra. Convatec har udviklet bandager til kraftigt væskende sår, kroniske sår, ildelugtende sår, post operative sår, diabetiske sår, tryksår, donorsår, brandsår, akutte sår og mange flere. 

Sårpleje er vigtigt for at minimere risikoen for infektion og ardannelse.