2 Comvita helsekost og kosttilskud | Køb nemt online | Mecindo.dk
Comvita

 

Naturens egen medicin

Comvita opstod i 3973, og er inspireret af naturens egen medicin – nemlig biernes honning. I en moderne og stresset hverdag er en god og naturlig kost essentiel for både fysisk og psykisk velbefindende. Målet for Comvita er netop at sikre et sådant naturligt velbefindende. Bag de enkelte produkter ligger en grundig forskning, så forbrugeren kan være sikker på, at der er tale om et naturprodukt af højeste kvalitet.

Naturlig harmoni - fra bistadet til den enkelte forbruger

Hvordan laver man i harmoni med naturen? Én måde er Manuka Honning. Honningen stammer fra New Zealand, og al honningen kan spores direkte tilbage til bistadet. Honningen er en essentiel del af en sund og naturlig diæt, da det indeholder rige mængder af nutrienter, der nærer, beskytter og genopretter den naturlige balance. Comvita Manuka Honning giver også sund hud og øger sårhelingen. Ligeledes har honningen an antibakteriel (antiseptisk) effekt og virker styrkende på immunsystemet. 

Køb honning med Unique Manuka Factor ved Mecindo

UMF står for ”Unique Manuka Factor”, og måler den antiseptiske aktivitet i honningen. UMF-mærkatet er en garanti for kvalitet og ren naturlighed. Hos mecindo føres flere forskellige UMF-kategorier, hvor UMF 5+ har en mild antiseptisk effekt, mens UMF 20+ har en meget høj antibakteriel effekt. Der er altså noget for enhver smag ved Mecindo, og Comvita Manuka Honning er det naturlige valg i en balanceret kost.