Colofac IBS

Tabletter mod irritabel tyktarm

Colofac IBS

Tabletter mod irritabel tyktarm

49,95 kr

15 Tabletter

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

49,95 kr

Beskrivelse

Colofac IBS tabletter mod irritabel tyktarm er et håndkøbsprodukt, som fungerer som et velkendt, antispasmodisk middel. At produktet er antispasmodisk vil sige, at det hjælper tarmen til at slappe af og gør således bevægelsen af afføring mere normal. Tabletterne indeholder det aktive stof Mebeverine hydrochlorid, som anvendes til styring af irritabel tyktarm. Colofac IBS tabletter afslapper musklerne i tarmen og hjælper derved med at lindre symptomerne på irritabel tyktarm, som bl.a omfatter mavesmerter og kramper, tarmspasmer, diarré og luft i tarmen.

Produktbeskrivelse

Colofac IBS tabletter mod irritabel tyktarm er et håndkøbsprodukt, som fungerer som et velkendt, antispasmodisk middel. At produktet er antispasmodisk vil sige, at det hjælper tarmen til at slappe af og gør således bevægelsen af afføring mere normal. Tabletterne indeholder det aktive stof Mebeverine hydrochlorid, som anvendes til styring af irritabel tyktarm. Colofac IBS tabletter afslapper musklerne i tarmen og hjælper derved med at lindre symptomerne på irritabel tyktarm, som bl.a omfatter mavesmerter og kramper, tarmspasmer, diarré og luft i tarmen. Colofac hjælper med at behandle symptomerne på:

  • Irritabel tyktarm.
  • Kronisk irritabel tyktarm.
  • Mucous colitis.
  • Colitis.

Potentielle bivirkninger

Nogle af de mest almindelige bivirkninger omfatter: fordøjelsesbesvær eller halsbrand, forstoppelse, svimmelhed, søvnbesvær, appetitløshed, hovedpine, træthed, langsom hjerterytme, udslæt og/eller kløende hud.

Nogle alvorlige bivirkninger omfatter: hævelse af ansigt, læber eller tunge, synkebesvær og åndedrætsbesvær.

 

Produktinformation

Mængde 15 Tabletter
Producent Colofac
Klassifikation Apoteksforbeholdt lægemiddel (P)
Produktnummer 1413
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5012781015871
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på