2 Colief, Køb plejeprodukter til spædbørn online
Colief

Lindrendende og plejende produkter til dit spædbarn fra Colief
Her på siden finder du et udvalg af Colief kolikdråber, vitamin d3 dråber og hovedbundsolie til dit spædbarn fra den irske producent Crosscare Limited, der siden 1990erne har specialiseret sig i at fremstille produkter til især småbørnsfamilier. Crosscare Limited er en af de førende virksomheder inden for forskning i spædbarnskolik. 

Lindrende kolikdråber til din kolik baby

Enhver mor med en kolik baby ved, hvor meget det betyder, at kunne trøste og lindre babyens smerter. Har du en kolik baby, er kolikdråber fra Colief et sikkert valg. Du kan anvende Colief kolikdråber helt fra fødslen, hvad enten din kolik baby får brystmælk eller modermælkserstatning. Kolikdråberne fra Colief indeholder et enzym, som opløses i varme, og de virker bedst, når de indtages sammen med varm mælk. Din kolik baby vil falde til ro og føle større velvære. 

Sunde vitamin D3 dråber til din baby

Colief Vitamin D3 dråberer den ideelle løsning, når du som mor skal sikre dig, at din baby får den anbefalede dosis d3 vitamin. Vitamin d3 er godt for babyer og børns udvikling af knogler og tænder, og d3 vitamin understøtter immunforsvaret, så det fungerer normalt.

 

Blødgørende hovedbundsolie til spædbørn

Selvom babyer har den blødeste hud, kan de ofte døje med en tør hovedbund i det første leveår. Colief hovedbundsolie er udviklet med naturlige ingredienser, som tilfører din babys hovedbund fugt og har en lindrende og blødgørende effekt på din babys hovedbund og hud.