2 Colgate tandpasta, Køb online hos Mecindo.dk
Colgate

Når det drejer sig om vejen til en flot smil, er brugen af Colgate et sikkert skridt i den rigtige retning. Hvad enten det drejer sig om tandpasta, tandbørster eller andre produkter til mundhygiejne, så harColgate svaret på det, du søger.  Det er ikke uden grund, at tandlæger anbefaler brugen af Colgate til din tandpleje. Colgate er et af de førende mærker inden for tandpleje, og deres produkter er udviklet under videnskabelige forhold og i konstant forbedring.

Colgate Sensitive

Colgate Sensitive er et eksempel på denne ekspertise. Colgate Sensitive er udviklet til at beskytte mod følsomme tandhalse. Oplever du for eksempel isninger i tænderne, så er Colgate Sensitive det rigtige produkt for dig til at afhjælpe disse gener. Colgate Sensitive blokerer og forsegler de nervekanaler, der forårsager smertestimuli ved ydre påvirkninger såsom varme eller kulde, og giver dermed en både øjeblikkelig og langsigtet lindring af problemet.  Inden for Colgate Senstive-serien finder du både tandpasta, tandbørster og mundskyld. Alle professionelle produkter fra Colgate, der hjælper dig i kampen mod følsomme tandhalse.

Tandbørster fra Colgate

Hos Mecindo finder du også andre produkter fra Colgate. Hvad med for eksempel elektriske tandbørster i børnehøjde i enten prinsesse- eller Spiderman-design? Ikke alene er disse tandbørster udviklet, så de appellerer til børnenes univers og gør tandbørstningen til en leg.
Tandbørsterne sørger også deres med bløde og roterende bevægelser for, at plejen af børnenes mælketænder fungerer skånsomt og optimalt.