ColdZyme

ColdZyme er et CE-mærket medicinsk udstyr, som kan forebygge og forkorte en forkølelse. Den effektive mundspray bidrager til at bekæmpe årsagen til forkølelsen, nemlig forkølelsesvirussen. 


Hvad er ColdZyme?

ColdZyme er et CE-mærket medicinsk udstyr, som kan forebygge og forkorte en forkølelse. Den effektive mundspray bidrager til at bekæmpe årsagen til forkølelsen, nemlig forkølelsesvirussen. 

Hele familien kan bruge ColdZyme til at behandle og forebygge forkølelse, den kan nemlig anvendes af voksne og børn fra 4 år. 


Hvad gør ColdZyme?

Når du sprayer ColdZyme mundspray i din mund, lægger den en beskyttende barriere på munden- og halsens slimhinde. Derfor bliver det sværere for forkølelsen at sætte sig. Du kan gøre brug af ColdZyme som en del af forebyggelsen mod forkølelse, eller som behandling af allerede eksisterende forkølelse. 


Brug ColdZyme hvis du oplever symptomer som:

  • Ondt i halsen
  • Hoste
  • Løbende næse

Hvis du færdes i et miljø hvor andre er forkølede, kan du med fordel gøre brug af ColdZyme som forebyggende behandling for at undgå smitte. 


Hvad er en forkølelse?

Næsten alle oplever at have en forkølelse i løbet af årets 12 måneder. Nogle oplever endda at blive forkølet flere gange i løbet af året. En forkølelse skyldes en virus og viser sig oftest som symptomer i næse, hals og svælg. En gang i mellem kan du opleve at få let feber og hovedpine 

Normalt varer en forkølelse mindre end 10 dage, men med ColdZyme kan du forkorte forkølelsen, hvis du bruger ColdZyme tidligt og korrekt.

Måden hvorpå du bruger ColdZyme, er ved at åbne munden og rette dysen mod svælget. Spray to pust ColdZyme hver 2. time – op til 6 gange dagligt. 2 pust er én dosis.


Køb ColdZyme på mecindo.dk

Vil du forebygge forkølelse eller lindre symptomer? Så prøv ColdZyme. Du finder ColdZyme her på mecindo.dk, og du kan vælge mellem forskellige varianter. Alle varianterne har samme effektive virkning. Vælg mellem ColdZyme 20 ml., ColdZyme 7 ml. og ColdZyme 20 ml. med jordbærsmag.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul