2 Køb Cocofina Kokosprodukter online hos Mecindo.dk

Cocofina


Viser 1 til 17

Cocofina

 

Det brasilianske firma Cocofina har markeret sig internationalt med eksklusive produkter tilvirket på basis af kokos. Fra starten i 2004 har dets produkter gået deres sejrsgang i over 20 lande og vundet den ene fødevarepris efter den anden. Ikke uden grund. Skaberen, Jakob Thundil, satte sig for at finde de bedste sorter kokos, som mødte hans høje krav til fremstilling af finere kokosprodukter. I 2015 vandt hele 7 produkter den eftertragtede Great Taste Award, uddelt årligt af det engelske Guild of Fine Food.

Tilføj din madlavning et strejf af eksotisk raffinement med Cocofina

I Cocofina sortimentet finder du blandt andet den skønne Cocofina økologisk kokossukker i dåse à ½ kilo. Brug den bl.a. til bagning, desserter og drinks til opnåelse af en intens smagsoplevelse. Et andet spændende og sundere alternativ til almindeligt sukker er Cocofina Organic Coconut Flower Nectar. Hvorfor ikke udnytte den fine smag af kokos i din madlavning med kokossmør, olie, mel og flager, baseret på de bedste økologiske råvarer afkokos.

Cocofina til det sunde og det sjove

Prøv også de lækre og sunde snackbars med kokos, når du trænger til et lille, hurtigt mellemmåltid. Kokossnackbars føres i flere smagsvarianter. Er du til forfriskende, håndmixede drinks, så er Cocofina Organic Coconut Flower Nectar og Cocofina kokosvand oplagte ingredienser.