Clotrimazol Vaginaltablet

Mod skedesvamp

Clotrimazol Vaginaltablet

Mod skedesvamp

69,95 kr

Betal hurtig og sikkert med Mobilepay

500 mg
( 1Stk. )

Ikke på lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

69,95 kr

Beskrivelse

Clotrimazol 500mg vaginaltablet indeholder en vaginaltablet mod skedesvamp. Vaginaltabletten giver en effektiv intern behandling af skedesvamp i en enkelt dosis ved hjælpe af applikatoren du finder i pakken. Den effektive enkeltdosis af clotrimazol går direkte til infektionen til behandling skedesvampen. Clotrimazol er den aktive ingrediens i svampedræbende medicin der ligeledes anvendes til behandling af infektioner med svampeinfektioner og skedesvamp. Clotrimazol 1% er den aktive ingrediens i andre kendte brands, hvilket ligeledes er den aktive ingrediens i dette produkt.

Clotrimazol 500mg (vaginaltablet) er et alternativ til andre kendte brands – Samme aktive ingrediens – bare billigere.

Ofte stillede spørgsmål ved Clotrimazol vaginaltablet 500mg

1.Hvordan kan I sælge Clotrimazol vaginaltablet meget billigere end mit lokale apotek?

Vores priser på netop denne medicin er baseret på en generisk version af Clotrimazol vaginaltablet – Den aktive ingrediens i selve produktet er den samme, men selve produktet er ikke brandet, men derimod i en neutral indpakning med visning af den aktive ingrediens. Clotrimazol vaginaltablet har den aktive ingrediens Clotrimazol der giver de ønskede effekter.

2. Giver Clotrimazol creme mig den samme virkning som den brandede version?

Absolut. Når en medicinalvirksomhed udvikler et lægemiddel får virksomheden ligeledes en unik rettighed til at sælge det pågældende produkt for en årrække (originalt produkt). Når denne rettighed udløber kan enhver medicinalvirksomhed forudsat at de opfylder reglerne producere tilsvarende lægemiddel (generisk produkt). Dette oplever du ligeledes på det normale apotek, hvor farmaceuten spørg om du vil have den originale medicin som typisk er dyr eller en generisk version (samme indhold) som typisk er billigere.

Dette håndkøbslægemiddel besidder identiske medicinske egenskaber uanset mærke, emballering og reklame. Nøglen er den "aktive" ingrediens - der rent faktisk behandler symptomet. Beskyttelse og kvalitetskontrol gælder ligeligt for alle originale som generiske lægemidler. Det generiske lægemiddel skal opfylde de samme kvalitetskrav som det originale lægemiddel. Emballage kan variere, men ingredienserne er identiske, og resultaterne af behandlingen vil være de samme.

Et godt råd:

Nøglen er den aktive ingrediens. Kig derfor på det mærke du kender, og noter den aktive ingrediens for derefter at kontrollere, at den aktive ingrediens samt dosis er den samme som på det generiske brand. 

Hvad er skedesvamp?

Skedesvamp er en infektion forårsaget af gærsvamp en kaldet Candida. Denne bakterie bor normalt i din krop uden at gøre dig noget ondt. Men når den naturlige pH balance i din skede ændres - hvilket nemt kan ske – kan svampeinfektionen formere sig. Sker dette kan det begynde at kradse og udvikle skedesvamp.

Hvad er symptomerne?

  • Det mest normale symptom - og langt den mest irriterende - er kløe. Du kan også føle en brændende ømhed, og dette kan være ledsaget af en hvidlig udflåd der er lugtfri.
  • Selvom disse symptomer er meget ubehagelige, kan disse symptomer blive løst hurtigt og nemt ved behandling med clotrimazol der fjerner infektionen samt irritationen.
  • De fleste kvinder vælger at søge hjælp til lindring af ekstern kløe. Det er imidlertid vigtigt, at infektionen behandles internt såvel som eksternt for, at forhindre symptomerne vender tilbage 

Instruktion

Sådan bruges Clotrimazol vaginaltablet:

  • Vask dine hænder før og efter indsættelse af vaginaltabletten. Sæt tabletten ind i skeden (helst om natten) ved hjælp af applikatoren der er vedlagt i pakken.

Hvis symptomerne fortsætter i mere end 7 dage, skal du kontakte din læge. 

Advarsel

Du bør udvise forsigtighed når du bruger Clotrimazol vaginaltablet:

  • Hvis symptomerne fortsætter i mere end 7 dage bør du kontakte din læge.
  • Må ikke anvendes hvis du er gravid, forsøger at bliver gravid eller ammer.
  • Kontakt din læge eller apoteket, hvis du tager andet medicin end p-piller, og hvis du under 16 eller over 60 år. 

Potentielle bivirkninger

Mulige bivirkninger af Clotrimazol vaginaltablet:

Vaginal irritation og brændende fornemmelse. 

Aktive ingrediens

Clotrimazol vaginaltablet indeholder:

Clotrimazol 500mg. Tabletten indeholder også lactosemonohydrat, mikrokrystallinsk cellulose, mælkesyre, majsstivelse, crospovidon, calciumlactat, pentahydrat, magnesiumstearat, kolloidt anhyrous silica og hypromellose.

Produktinformation

Mængde 500 mg ( 1Stk. )
Producent Generic Medicine
Indlægsseddel Indlægsseddel (pdf)
Klassifikation Apoteksforbeholdt lægemiddel (P)
Produktnummer 31804
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5024655000449
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på