Clotrimazol 1% Creme

Mod svamp.

Clotrimazol 1% Creme

Mod svamp.

29,95 kr

Betal hurtig og sikkert med Mobilepay

20 Gram
( 1% )

Ikke på lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

29,95 kr

Beskrivelse

Clotrimazol 1% creme er den aktive ingrediens i produktet.
Clotrimazol creme anvendes til at behandle en bred vifte af hudinfektioner forårsaget af svamp.
Disse svampeinfektioner omfatter ringorm (tinea corporis eller dermatofytter), fodsvamp (tinea pedis), skridtkløe (tinea cruris), infektioner såsom bleudslæt, udslæt grundet sved og svamp/trøske der påvirker området uden for skeden (vulva og labia) eller for enden af ​​penis.

Clotrimazol 1% creme er et alternativ til andre cremer mod svamp.

Ofte stillede spørgsmål ved Clotrimazol 1% creme

1.Hvordan kan I sælge Clotrimazol meget billigere end mit lokale apotek?

Vores priser på netop denne medicin er baseret på en generisk version. Den aktive ingrediens i produktet er den samme som andre cremer mod svamp i f.eks. underlivet, men derimod i en neutral indpakning med visning af den aktive ingrediens. Clotrimazol creme har den aktive ingrediens Clotrimazol 1%, der giver de ønskede effekter.

2. Giver Clotrimazol creme mig den samme virkning som den brandede version?

Absolut. Når en medicinalvirksomhed udvikler et lægemiddel får virksomheden ligeledes en unik rettighed til at sælge det pågældende produkt for en årrække (originalt produkt). Når denne rettighed udløber kan enhver medicinalvirksomhed, forudsat at den opfylder kravene, producere et tilsvarende lægemiddel (generisk produkt). Dette oplever du ligeledes på dit lokale apotek, hvor farmaceuten spørger, om du vil have den originale medicin som typisk er dyr eller en generisk version (samme indhold) som typisk er billigere.

Dette håndkøbslægemiddel har de identiske medicinske egenskaber uanset mærke, emballering og reklame. Nøglen er den aktive ingrediens, der rent faktisk behandler symptomerne. Beskyttelse og kvalitetskontrol gælder ligeligt for alle originale, som generiske lægemidler. Det generiske lægemiddel skal opfylde de samme kvalitetskrav som det originale lægemiddel. Emballagen kan variere, men ingredienserne er identiske, og resultaterne af behandlingen vil være de samme.

Et godt råd:

Nøglen er den aktive ingrediens. Kig derfor på det mærke du kender, og notér den aktive ingrediens for derefter at kontrollere, at den aktive ingrediens samt dosis er den samme, som på det generiske brand. 

Instruktion

Hvordan anvendes Clotrimazol 1% creme:

  • Cremen bør anvendes på det udsatte område, hvor den udvortes i et tyndt lag, hvorefter du forsigtigt massere cremen ind i huden to til tre gange dagligt.
  • Behandlingen bør fortsætte i mindst en måned ved infektion af ringorm og mindst to uger ved infektion af svamp.
  • Du bør altid læse produktets emballage samt indlægssedlen før brug. 

Advarsel

Du bør være forsigtig før du bruger Clotrimazol 1% creme

Clotrimazol creme er kun til udvortes brug. Der er en risiko for, at Clotrimazol creme kan skade latex (gummi)-kondomer og membraner, hvilket kan gøre beskyttelsen ineffektiv ved forebyggelse af graviditet og sexsygdomme. Hvis du bruger denne creme til behandling af skeden eller penis skal du bruge en alternativ præventionsmetode i mindst fem dage efter brug af cremen, eller helst undgå at have sex, indtil infektionen er væk. Hvis du har sex, mens du stadigvæk har infektionen, vil du sandsynligvis overføre smitten til din partner, der så igen kan overføre smitten tilbage til dig, efter at du har taget behandlingen.

Hvis din seksuelle partner også har lignende symptomer er det vigtigt, at I bliver behandlet samtidigt, hvilket gør, at I ikke bliver smittet af hinanden igen. Spørg din læge eller dit apotek for yderligere rådgivning. Hvis symptomerne fortsætter på trods af behandling, bør du søge lægehjælp.

Sikkerheden af ​​dette lægemiddel er ikke blevet undersøgt specifikt, hvis det anvendes under graviditet. Imidlertid har det været brugt af et stort antal af kvinder under graviditet - tilsyneladende uden skadelige virkninger. Som med al anden medicin, bør du konsultere din læge eller jordemoder, før du bruger denne medicin under graviditet.

Denne medicin absorberes ikke signifikant fra huden og videre i blodbanerne, hvorfor det er højst usandsynligt, at ​​medicinen vil passere ind i modermælken. Men som med al anden medicin, bør du søge rådgivning fra din læge eller dit apotek, før du bruger denne medicin, hvis du ammer. Hvis du bruger denne creme mens du ammer, bør du ikke anvende den på brysterne, da medicinen i værste fald kan indtages af barnet. 

Potentielle bivirkninger

Medicin og dens mulige bivirkninger kan påvirke de enkelte personer på forskellige måder. Følgende er nogle af de bivirkninger, der er kendt for at være forbundet med denne medicin. Fordi en bivirkning er angivet her betyder det ikke, at alle personer der bruger denne medicin vil opleve bivirkningerne: 

  • Irritation ved anvendelsesområde.
  • Brændende fornemmelse.

Bivirkningerne der er anført ovenfor, omfatter ikke alle de indberettede bivirkninger ved stoffet fra producenten. For mere information om andre mulige risici forbundet med denne medicin, skal du læse produktets emballage og indlægsseddel eller kontakte din læge eller dit apotek. 

Aktive ingrediens

Clotrimazol 1% creme indeholder:

1% Clotrimazol.

Produktinformation

Mængde 20 Gram ( 1% )
Producent Generic Medicine
Indlægsseddel Indlægsseddel (pdf)
Klassifikation Apoteksforbeholdt lægemiddel (P)
Produktnummer 1542
Pakning Engelsk eller flersproget
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på